Nálatok mennyire elfogadott a családban lévő meztelenkedés?
Figyelt kérdés
Én egyedül élek már hálistennek, de otthon kész katasztrófa volt.2017. júl. 30. 09:18
11/26 anonim válasza:
Az elsődleges nemi jelleheinket nem mutogatjuk direktben, de senki sem különösebben szégyellős. Ha egymásra nyitunk véletlenül, nem csinálunk belőle ügyet, elintézzük egy "Bocs, nem tudtam, hogy öltözöl/fürdesz"-szel és kész. Ha azonos nemű a családtag, akkor meg pláne nem stresszelünk. De nem vagyunk nudisták sem.
12/26 anonim válasza:
Nálam elfogadott.... és engem nem érdekel... ha a saját házambam ki akarom csapni a brét, akkor ki is fogom csapni....
És most lehet lehúzni, mert más a vēenenyem....
13/26 anonim válasza:
De miert? Nincs igaz? Megvettem 25 misiéet a házam, és még ott is jatszam meg magam, mert vannak itt a gyk-n, meg az eletben olyan emberek, akiknek ez gáz? Nyilván ha jönnek hozzám van rajtam ruha, azert nehogy már a saját házamba se helikpterezhessek ha éppen ugy tartja kedvem.... 😂
14/26 anonim válasza:
Elfogadott, teljesen természetes nálunk. Mondjuk mióta mondjuk úgy hatalmasra nőttek a melleim gyakran észreveszem hogy öcsém rajta felejti a szemét. Így mostanában én kimaradok ebből a játékból. 17 L
15/26 anonim válasza:
Nem mutogatjuk magunkat egymás előtt. Éjjel (ebben a jó időben) fehérneműben alszunk, ha kimegyünk a szobából, egy vékony köpenyt felkapunk. Nappal a fürdőruha teljesen megszokott, bár én szívesebben vagyok itthon lenge egyberuhában.
16/26 anonim válasza:
Nem volt sosem olyan h egymás előtt mászkáljunk,és nem is lesz. sőt ha lesz családom ott sem lesz ilyen! Nem tartom gáznak,h szégyenlős vagyok ugyan ugy a bátyám is. Kinél ez a szokás kinél az. Nálunk ez
17/26 anonim válasza:
Nálunk teljesen természetes,most is meztelenül vagyunk.36N
18/26 anonim válasza:
Sokan írjátok, hogy meztelenül (családtagok előtt) is. Aki egyedül van otthon, az oké, de nehogy már egy pici bugyit, férfiaknál laza alsógatyát ne tudnátok elviselni. Tök pucéran.. Ha úgy ülsz, akkor a 12 éves fiad belelát a puncidba? Az se zavar egyeseket? Hát nem tudom... Nekem ez nem fér bele.
19/26 anonim válasza:
Nem aza abj, ha a saját házadban kicsapod. Az a baj, ha ezt úgy teszed, hogy az esetleg mást, aki szintén veled együttél, főleg, ah ygerekről van szó zavar. Azt gondolom alapvető dolgonak kellene lennie egy felnőttnél, hogy nem erőltetünk rá semmit a családunkra, ami számukra kellemetlen és egyébként elkerülhető annyival, hogy felveszel egy nadrágot. nyilván, ha egyedül laksz helikopterezz nyugodtan ahol csak akarsz, ha az eisk jól. :)
20/26 anonim válasza:
Egyedül élek, de ha idairtam volna, akkor most nem tudnátok elégülten nyomkodni a piros gombot.....
Mert ugye ha már valakinek mas a velenénye akkor az egyből nem hasznos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!