Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így nem lenne jogos ugye?...

Ez így nem lenne jogos ugye? Megsértődnöm. Esküvő téma

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogy a barátommal csak pár hónapja vagyunk együtt, (kb. 4, igaz egy faluban lakunk és pici korunk óta ismerjük egymást) és a családjukban lesz egy esküvő. A mamájának (ő neveli, tehát mintha anyukája lenne) a testvérének a lányáé :D

A lakodalomra ők se hivatalosak csak az esküvőre. Én világéletemben azt gondoltam, hogy esküvőre minden meghívó egy párnak szól. Vagyis ha valakit meghívnak, az viszi a párját is. Nos úgy érzem nem lenne sok keresnivalóm ezen az esküvőn, de azért rosszul esik (a közeli családját már ismerem).

Valószínűleg érzékenyebb is vagyok a témára, mert előtte volt egy 2 éves kapcsolatom, ott a barátom nővére házasodott meg szűkebb családi körben. Ott voltak a szülők, a másik testvére a párjával! és a barátom.

Úgy gondolom, hogy oda illett volna hogy meghívjanak, mint ahogy a tesó párja is mehetett a tesó oldalán.

De itt úgy érzem, hogy nem lenne jogos megharagudnom. Jól gondolom?

2017. júl. 29. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Nővérem polgári esküvőjén,rajtunk (a testvérei),a szüleinken,a pár testvére és a szülein kívűl senki nem volt ott. Pedig a párja testvére már férjezett nő,nekünk is van párkapcsolatunk,de nem volt ebből sértődés,hiszen ez az ő napja és a vőlegényé,így szerették volna. Másnap volt a templomi esküvő és utána a lakodalom,oda hívott már barátokat is,a többi rokont és ha pl akárkinek volt párja,azt mondta,hogy örül,ha hozza. Annyit kért,hogy mindenki jelezzen vissza biztosra,hogy párral érkezik-e,mert tudni kellene,hogy mennyi kaja kell. :D Nagyon jó volt és abszolút nem okozott problémát,hogy volt akit nem ismertem a barátai közül,rengeteget táncoltam velük,nevettünk,jól éreztük magunkat. De ez a rokonságot sem befolyásolta. Szerintem ha valaki úgy dönt,hogy nem szeretne idegeneket látni az esküvőn,tiszteletben kell tartani,hiszen ez az egy nap van ilyen az életben (remélhetőleg :D). Nem akarlak elszomorítani kérdező,de ha a másik testvére párja is ott lehetett,valószínűleg megkérdezte az ara a barátodat,hogy esetleg hozna-e téged... (Szerintem)
2017. júl. 29. 14:44
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
#11 vagyok. Az kimaradt,hogy a templomi esküvőn kb kétszer annyian voltak,mint a lagzin,a templomi esküvőre szerintem bárki elmehet,aki úgy érzi,hogy ott a helye. :)
2017. júl. 29. 14:48
 13/19 A kérdező kommentje:

Igazából én is úgy érzem, hogy erre az esküvőre nem kellene hogy meghívjanak, de nem a 4 hónap miatt, hanem mert távolabbi rokon.

Az exemén viszont jogosan ott kellett volna lennem. Nem hiszem hogy az ex kavart be, mert imádott engem, én szakítottam vele, és nagyon nehezen dolgozta fel. Szerintem az "anyósnak" nem voltam szimpatikus a legeslegelejétől kezdve. Ex anyuci pici egyetlen fia volt.

Köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 29. 15:03
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Én sose értettem miért kéne a 'párokat' is meghívni. Ha én vendégséget tartok, akkor olyanoknak tartom akiket ismerek, akiket szeretek. De mondjuk én ebből nem is csináltam soha ügyet. Úgy vagyok vele, hogy aki ilyenen megsértődik, az nem is kár, hogy nem jön. Még mindig jó volt a buli a sértődékenyek nélkül is.
2017. júl. 29. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Az ex nővérevel nyilván nem volt jó a kapcsolatotok, ha nem hívott meg.
2017. júl. 29. 15:16
 16/19 A kérdező kommentje:
Vele volt a csaladbol a legjobb.
2017. júl. 29. 16:07
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván nem, ha egyszer nem hívott meg
2017. júl. 29. 16:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Jó akkor te biztos jobban tudod 😂
2017. júl. 29. 21:56
 19/19 anonim ***** válasza:
75%
Vonatkoztass el az extől annak vége. Beszéljünk erről. Ezt a nőt ismered? A párját? Ha ismered milyen a kapcsolatod vele? Amúgy írod hogy esküvő és nem a lakodalom. Tehát ide ha van kedved elmész ha nincs akkor nem.ebből ne csinálj ügyet , mert ha a lakodalomra ők sem hivatalosak akkor olyan baromi nagy kapcsolat nem lehet közöttük sem. Szóval ne agyalj , ha van kedved a pároddal lenni kiöltözni akkor menj el, hiszen ide nem kell meghívó. Beszéld meg a pároddal, ő hogy érzi, menj vagy ne. Ha azt mondja menj akkor mondja meg a mamájának ha beszél a menyasszonnyal, akkor bökje oda hogy a Gizi is jön.
2017. júl. 29. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!