Ez így nem lenne jogos ugye? Megsértődnöm. Esküvő téma
A lényeg annyi, hogy a barátommal csak pár hónapja vagyunk együtt, (kb. 4, igaz egy faluban lakunk és pici korunk óta ismerjük egymást) és a családjukban lesz egy esküvő. A mamájának (ő neveli, tehát mintha anyukája lenne) a testvérének a lányáé :D
A lakodalomra ők se hivatalosak csak az esküvőre. Én világéletemben azt gondoltam, hogy esküvőre minden meghívó egy párnak szól. Vagyis ha valakit meghívnak, az viszi a párját is. Nos úgy érzem nem lenne sok keresnivalóm ezen az esküvőn, de azért rosszul esik (a közeli családját már ismerem).
Valószínűleg érzékenyebb is vagyok a témára, mert előtte volt egy 2 éves kapcsolatom, ott a barátom nővére házasodott meg szűkebb családi körben. Ott voltak a szülők, a másik testvére a párjával! és a barátom.
Úgy gondolom, hogy oda illett volna hogy meghívjanak, mint ahogy a tesó párja is mehetett a tesó oldalán.
De itt úgy érzem, hogy nem lenne jogos megharagudnom. Jól gondolom?
Igazából én is úgy érzem, hogy erre az esküvőre nem kellene hogy meghívjanak, de nem a 4 hónap miatt, hanem mert távolabbi rokon.
Az exemén viszont jogosan ott kellett volna lennem. Nem hiszem hogy az ex kavart be, mert imádott engem, én szakítottam vele, és nagyon nehezen dolgozta fel. Szerintem az "anyósnak" nem voltam szimpatikus a legeslegelejétől kezdve. Ex anyuci pici egyetlen fia volt.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!