Miért nincs még kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Idén szeptemberben töltöm a 17. életévemet.
Ápolt vagyok, mintsem szép. Járok edzõterembe és biciklizni.
Szépen énekelek, szeretek utazni, szeretem az irodalmat, a történelmet. Nagy állatbarát vagyok, mentettem már sok kutyát.
Szeszélyes vagyok, de könnyen lehet velem társalogni. Nincsenek szép idomaim.
2017. júl. 28. 22:41
1/12 anonim válasza:
Az a baj hogy hiába szeretsz énekelni meg szereted az állatokat ha nem jársz sehova ahol ismerkedhetnel. Ezen kéne változtatni:)
2/12 A kérdező kommentje:
Hmm...
Milyen helyre gondolsz?
2017. júl. 28. 22:45
3/12 anonim válasza:
Bulihelyen, edző teremben vagy bárhol:)
4/12 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert nem vagy szép, de ezt egy kép alapján lehetne csak megállapítani.
5/12 A kérdező kommentje:
Küldhetek képet, de attól még nem fogok szebb lenni.
2017. júl. 28. 22:55
6/12 anonim válasza:
Majd lesz, ne izgasd magad. Mindennek eljön az ideje. Egyébként biztos nem vagy csúnya, pont annyira vagy szép, mint egy szokásos normális lány. Azért tartsd nyitva a szemed, lehet kezdeményezni is, ha valaki tetszik neked, és vedd észre, ha te tetszel valakinek, csak nem mer közeledni.
7/12 anonim válasza:
*nem leszek szebb
Ne siettesd. Ha jönnie kell álmaid pasijának akkor jönni fog.
De tényleg nem ártana ha eljárnál valamerre. Mondjuk az edzőteremben is lehet ismerkedni.
8/12 anonim válasza:
18 és fél éves vagyok, és nem volt még barátnőm. Szóval nem vagy elkésve, nyugi!
9/12 anonim válasza:
18 vagyok,de nem volt még barátom.. persze bulikban ismerkedtem fiúkkal,volt amelyikkel elcsattant pár csók is,de én csak azzal szeretnék majd összejönni,akit érdemesnek találok egy kapcsolatra,eltudom képzelni a jövőnket együtt. Ne siesd el,nem vagy lemaradva semmiről!:)
10/12 anonim válasza:
olvass ferfihang.hu-t és megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!