Ez Anyós betegség vagy én fújom fel?
Anyósom szerint engem a nénjém irányít, ( egyébként nincs igaza, senki más nem látja így ) és ""elmagyarázta"" hogy nekem nem kéne szoros kapcsolatot ápolnom a nénjémmel, mert ő csak a nénjém és ennyi. Fogjam fel, hogy a kislánya meg csak az unokatesóm, és miért kéne minden alkalomra venni neki ajándekot? ( Karacsony, születésnap, Húsvét, Névnap )
Utána pedig közli, hogy ő náluk nem szokás mindenkivel tartani a kapcsolatot, közben meg mikor ott vagyunk még a szomszédokhoz is át akar küldeni látogatóba.
Nem kell hagyni magad!
Én már eligazítottam volna, hogy engem aztán nem irányít senki, anyós se, úgyhogy nyugodtan bízza rám, hogy kivel tartok kapcsolatot és kinek mit veszek a pénzemből.
Én jó kapcsolatot próbáltam tartani, bár régóta éreztem, hogy nem szeret, és mindig fokozza a dolgokat!
De ez már sok volt, mert utána még szídta is a rokonaim akiket életében egyszer látott, és még hívogatta is őket, hogy hogy vannak?! Stb..
Nem tudom, külföldön élünk, nincs anyagi problémánk.
Van még egy fia, annak semmit se szól, folyton úton vannak és a felesége testvérének a gyerekei heti szinten kapnak valamit plusz minden alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!