Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha öngyilkos lennék, akkor...

Ha öngyilkos lennék, akkor boldogok lennének anyámék?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan nem hiszik el, azt hiszik, hogy ezt csak én mondom, csak én érzem így...stb... de nem így van, pedig de, az a tény ,hogy a családom egyenesen UTÁL!!! az anyukám utál, az apám utál, a bátyám utál az öcsém utál!!!

Pedig nem tettem semmit, amiért így kellene viselkedniük velem. a bátyám sokszor ver... anyámnál is előfordul. volt már olyan ,hogy anyám is meg a bátyám is fojtogattak...

én már úgy érzem ,hogy mindent megtettem ,hogy elfogadjanak. de nem sikerült... úgy érzem ,hogy tiszte szívükből utálnak. gyűlölnek... már semmit sem tudok tenni. legszívesebben felkötném magam, akkor talán mindenkinek jobb lenne. akkor örülnének.. vagy akkor meg azért átkoznának ,hogy gyenge, önző voltam, hogy feladtam... sosem leszek én boldog, mert nekem fontos lett volna ,hogy javuljon a kapcsolatom a családommal. család terápiára is gondoltam, de szerintem felesleges lenne... talán csak az segítene, ha kilépnék az életükből örökre...

2017. júl. 27. 10:57
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
16%

30# leirtad a lenyeget, az ír ide, aki akar...

Engem ezzel pont nem hat meg senki, hogy lef...aszoz...

Na de lassuk azokat az egetrengető tanacsokat, az öngyilkos kerdesre....:

1: szedd összemagad

2: költözz el

3: a szokasos ömlenges, hogy jajj biztis nem úgy van...

4: vagy az hogy menjen szakemberhez

Vicces, hogy ti oltotok engem, aztan ép tanacsot nem adtatok.

Amennyire én, annyira ti sem lattok bele az eletébe.

De az már valami jel a kamuöngyilkostol, hpgy meg mindig ír, es mar egyből nem is a csaladi bajai a legnagyobbak, hanem a szabályzat.... erre azt mondom, hogy majd az adminok irni fogjak.

2017. júl. 27. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!