Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha öngyilkos lennék, akkor...

Ha öngyilkos lennék, akkor boldogok lennének anyámék?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan nem hiszik el, azt hiszik, hogy ezt csak én mondom, csak én érzem így...stb... de nem így van, pedig de, az a tény ,hogy a családom egyenesen UTÁL!!! az anyukám utál, az apám utál, a bátyám utál az öcsém utál!!!

Pedig nem tettem semmit, amiért így kellene viselkedniük velem. a bátyám sokszor ver... anyámnál is előfordul. volt már olyan ,hogy anyám is meg a bátyám is fojtogattak...

én már úgy érzem ,hogy mindent megtettem ,hogy elfogadjanak. de nem sikerült... úgy érzem ,hogy tiszte szívükből utálnak. gyűlölnek... már semmit sem tudok tenni. legszívesebben felkötném magam, akkor talán mindenkinek jobb lenne. akkor örülnének.. vagy akkor meg azért átkoznának ,hogy gyenge, önző voltam, hogy feladtam... sosem leszek én boldog, mert nekem fontos lett volna ,hogy javuljon a kapcsolatom a családommal. család terápiára is gondoltam, de szerintem felesleges lenne... talán csak az segítene, ha kilépnék az életükből örökre...

2017. júl. 27. 10:57
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
21 éves nő vagyok.
2017. júl. 27. 11:17
 12/31 anonim ***** válasza:
81%

nekik ezeket az érzéseket elmondtad már így?

ha igen,mit reagáltak?

2017. júl. 27. 11:18
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
Igen szakitsd meg velük a kapcsolatot szeptembertõl.Ne teperd magad,hogy elfogadjanak,majd meglátod õk fognak teperni utánad, de akkor se adj esélyt könnyedén.Mit gondolnak magukról tönkreteszik a lelkivilágodat.
2017. júl. 27. 11:23
 14/31 anonim ***** válasza:
6%

Ki tudja milyen otthon a családi helyzeted.

Lehet elfoglaltak a munka miatt meg a napi teendők ellátása során kevés idejük marad rád. De ettől függetlenül szeretnek téged még akkor is ha nem tudják kellőképpen ki mutatni feléd közvetíteni a szeretetüket.

2017. júl. 27. 11:26
 15/31 anonim ***** válasza:
94%
Költözz el jó messzire és felejtsd el a létezésüket is. Pasizz be és éld az életed.
2017. júl. 27. 11:32
 16/31 A kérdező kommentje:
Kedves 14 válaszoló, fent az első soromban leírtam, hogy igen ezt sokan mondták már, hogy szeretnek, de nem tudják kimutatni blablabla... de ez hülyeség.. Téged is fojtogatni szokott az a ki szeret??? gondolom nem.. Felismerem azt ,hogy milyen az amikor szeretnek, még akkor is ha sok a dolguk és kevés az idejük rám, és felismerem azt, amikor utálnak... Ez pont az a helyzet, hogy utálnak... Teljesen ellenem vannak, mintha a családom összefogott volna hogy tegyék tönkre a lelki egészségemet..
2017. júl. 27. 11:32
 17/31 anonim ***** válasza:
44%

Miert nem mesz el orvoshoz..... aki mondjuk segít is a bajodon...

Szerinted az itt valaszolók közül érdekel valakit a kínod? Fele elpuffogtatja az ilyenkor szokásos sablont, közhelyeket, a másik fele meg örül neki, hogy iylen helyzetbe vagy....

Saját erdeked is....

2017. júl. 27. 11:37
 18/31 A kérdező kommentje:
17 válaszoló, ne írj ha nem akarsz, senki nem kényszerített.
2017. júl. 27. 11:40
 19/31 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak a válaszolóknak, akik segítő szándékkal írnak!
2017. júl. 27. 11:41
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
De irok, mert bele toljátok az arcomba a kinotokat.... de minden bizonnyal igen, boldogok lennének szüleid.... sőt mi is...
2017. júl. 27. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!