Ha valaki öngyilkos lesz az mennyire viseli meg a szüleit rokonait szerintetek?
Figyelt kérdés
mi történhet?2015. szept. 29. 16:56
1/15 anonim válasza:
Egy életre megnyomorítanád őket. Mert ugye rólad lenne szó...
2/15 anonim válasza:
Gondolkodj,forditott helyzetben!
Na úgye,hogy rossz?
3/15 anonim válasza:
A családodból valaki esetleg bele is halhat a fájdalomba, hogy elveszített téged. (tapasztalatból mondom)
4/15 anonim válasza:
Örök életre, de egy infarktus, vagy gutaütés sem kizárt a hirtelen stressz miatt. Inkább beszélj velük a problémádról, mindenre van megoldás.
5/15 anonim válasza:
Nekem a nővérem a legfontosabb a világon...ha ő öngyilkos lenne (mert már nem egyszer elgondolkodott rajta) nem tudom,hogy viselném.Apukámat már elveszítettem,ha ő is meghalna szerintem belerokkannék..
6/15 anonim válasza:
Miért az szeretnél lenni?? Ne tedd énis padlón vagyok meg még sokan mások.
7/15 anonim válasza:
Nem értést és kérdéseket hagy maga után.
Bűntudatot.
Fájdalmat.
Ürességet.
Depressziót.
Az ilyen ember egy életre megnyomorítja a családját.
8/15 anonim válasza:
Nálunk a távoli rokonságban az öngyilkos illetőt egy kisgyerek találta meg, ahogy lóg a gerendáról. Na gondolhatod, hogy milyen útravalót vitt magával az a szerencsétlen gyerek az életbe.
9/15 anonim válasza:
Magaddal együtt őket is megölöd!
Mi a baj? Írj privit,kérlek!
10/15 anonim válasza:
Attól függ......... mennyire szerettek. Mert ha le se sz*rnak, akkor nem nagyon viseli meg őket. Ha szerettek, akkor meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!