Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha öngyilkos lennék, akkor...

Ha öngyilkos lennék, akkor boldogok lennének anyámék?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan nem hiszik el, azt hiszik, hogy ezt csak én mondom, csak én érzem így...stb... de nem így van, pedig de, az a tény ,hogy a családom egyenesen UTÁL!!! az anyukám utál, az apám utál, a bátyám utál az öcsém utál!!!

Pedig nem tettem semmit, amiért így kellene viselkedniük velem. a bátyám sokszor ver... anyámnál is előfordul. volt már olyan ,hogy anyám is meg a bátyám is fojtogattak...

én már úgy érzem ,hogy mindent megtettem ,hogy elfogadjanak. de nem sikerült... úgy érzem ,hogy tiszte szívükből utálnak. gyűlölnek... már semmit sem tudok tenni. legszívesebben felkötném magam, akkor talán mindenkinek jobb lenne. akkor örülnének.. vagy akkor meg azért átkoznának ,hogy gyenge, önző voltam, hogy feladtam... sosem leszek én boldog, mert nekem fontos lett volna ,hogy javuljon a kapcsolatom a családommal. család terápiára is gondoltam, de szerintem felesleges lenne... talán csak az segítene, ha kilépnék az életükből örökre...

2017. júl. 27. 10:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20%
Az már nem is szamít segítőszándéknak, ha azt írja az ember, hogy menj el szakemberhez? Hat mi a segítség? Az hogy kispista itta gyk-n tutujgat? Mert akkor ird azt, hogy szakembert bem akarsz csak tutjgatást.... édesistenem....
2017. júl. 27. 11:49
 22/31 anonim ***** válasza:
76%

Tisztelt utolsó hozzászóló: Nem kell itt lenned nem kötelező hozzászólást írj senki sem kötelezett erre. Hogy ha nem tetszik. Más kategóriákban olvas kérdéseket.

Nem kell a másikat bántani azért mert neked valami nem tetszik.

2017. júl. 27. 11:52
 23/31 anonim válasza:
73%

20: Ha nem érdekel, ne olvasd el. Szegény kérdező csak egy elkeseredett ember.

Abban viszont egyetértek, hogy esetleg menj el orvoshoz. Lehet, hogy segít.

2017. júl. 27. 11:52
 24/31 anonim ***** válasza:
37%
Bocs utolsó előtti hozzászólóra gondoltam.
2017. júl. 27. 11:53
 25/31 anonim ***** válasza:
96%

Te a leírásod alapján egy bántalmazó családban élsz. Kérjél segítséget, nem ismerjük a körülményeidet, de szedd össze a maradék erődet, hívd fel pl. a lelkisegélyt, (116-123, mindenhonnan ingyen) , fordulj baráthoz, távolabbi rokonhoz, orvoshoz vagy gyámügyhöz. Ne fogadd el hogy ez ilyen mert nem ilyen.

Megjegyzem, egy boldog ember nem bántalmazó tehát a családtagjaid nem boldogok se most de a hiányodban se lennének azok. Neked abszolút nem kell felelősnek lenni más elszart életéért, csak a sajátodra koncentrálj.

2017. júl. 27. 11:57
 26/31 anonim ***** válasza:
96%

Ja látom felnőtt nő vagy, gyámügy nem játszik. Neted van, tessék olvasgatni, bántalmazás, bántalmazó szülők, stb témakörökben.

És még valami, azzal te ne nagyon törődj szeretnek-e vagy se, ez abszolút tévút, ezzel ne foglalkozz, nehogy ott maradj velük!

2017. júl. 27. 11:59
 27/31 anonim ***** válasza:
97%

Ez a hozzászólásod egy kicsit durva. Tegyük fel,hogy a kérdés nem kamu és tényleg így érez a kérdező. Tudod te azt egyáltalán,hogy milyen lelkiállapot kell ahhoz,hogy valaki eljusson az öngyilkosság gondolatáig? Én sajnos tudom,mert van a családomban depressziós rokon. Ez nem nyavajgás,hanem komoly dolog. Te mondod azt,hogy itt mindenki tojik a kérdezőre,utána azt mondod,hogy mindenki örülne neki,ha meghalna? Beszélj egyes szám első személyben,mivel a hozzászólások között csak te vagy ilyen érzéketlen,megkeseredett,negatív,utálatos,gonosz,szívtelen senki. Sajnálom azokat az embereket,akiknek el kell viselnie téged!

2017. júl. 27. 12:00
 28/31 anonim ***** válasza:
3%

27# nem, az a durva, hogy minden kis hangyaf.. sznyi problémara bedobják az "öngyilkos" ütőkártyát. De lemerem fogadni, hogy otthon erről nem beszélt senkinek....

Vagy a forduljon szakembethez mondatra, meg engem szól meg..... tegye meg, vagy ne tegye meg, de ne paradézzon mar....

Bár mennyire is en vagyok most a f..asz, ez az oldal NEM FÓRUM, vannak erre külön oldalak....

2017. júl. 27. 12:35
 29/31 A kérdező kommentje:
linkeljétek be nekem azt a szabályt, ami azt írja, hogy a gyakori kérdések oldalon nem lehet feltenni olyan kérdést ami öngyilkosságról, depresszióról, családi problémákról szól! én utána csesztessetek engem... amíg nem találtok ilyen szabályt addig az ne írjon, aki nem akar segíteni a válaszával.
2017. júl. 27. 12:39
 30/31 anonim ***** válasza:
94%

De ez a lényeg,hogy addig amíg nem látsz bele a másikba és nem tudod,hogy mit él át,addig ne legyél egy bunkó paraszt. Ha van véleményed,akkor írd le kultúráltan,ha meg nem megy,akkor igenis egy f**z vagy! Ide az ír,aki csak akar. Ha szerinted ez nem egy fórum,akkor te mégis mi a p***anak vagy itt? Vágysz a veszekedésre,tényleg ennyire? Éld ki magad máshol,ne itt.

2017. júl. 27. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!