Elfogadnátok ekkora összeget anyóséktól esküvőre?
Most júliusba lesz az esküvőnk, lagzival együtt, és 2-4 millióba lesz benn az egész, anyósomék felajánlottak 2 millió forint segítséget, és nem tudom,hogy elfogadjam-e, mert anyósék tipikus azok az emberek, akik szeretnek felvágni, hogy "látjátok nekünk van", az én szüleim nem tudnának minket ennyivel támogatni, maximum 1-2 százezer forinttal, és nem tudom,hogy esne ez neki, hogy anyósék "felvágnak". Ti elfogadnátok?
23/N
Ez nem leszólás,hanem véleménykülönbség.Te megkérdezted a véleményünket,én le is írtam,hogy mit gondolok.Ha nem tetszett vagy nem egyezett a tiéddel,hát így jártál.
Én nem fogadnám el a pénzt,mert nem lenne szivem egy nap alatt eltapsolni.Pont azért,mert fiatalkorom óta dolgozom a saját bőrömen tapasztalom a pénz értékét és irreális számomra egy ekkora összeget kiadni,egy valóban szép napért,de ami pont nem a galambröptetéstől vagy a csokiszökőkúttól lesz emlékezetes,hanem,azért,mert tényleg két olyan ember tesz esküt,akik nagyon szeretik egymást.Hogy az a nap szép lesz-e,csak rajtuk és a vendégeken múlik.
Szóval ez nem leszólás,hanem saját vélemény.Más az értékrendünk.De nyilván,ez a te életed,a te esküvőd,az anyósék pénze.Úgy is úgy teszel,ahogy akarsz,de megkérdeztél,ezért válaszoltam.
Ja,csak odáig érdekel? Akkor a válasz: NEM
Az indoklást pedig akkor felejtsd el,az már úgysem izgat téged.
Szerintem én simán elfogadnám a pénzt, akármennyi pénzetek van akkor is ez nagy segítség. Jó ötlet hogy megbeszéled előtte anyudékkal, legalább nem fogja őket meglepetésként érni ha a párod szülei hencegnének.
Amúgy sok boldogságot kívánok nektek! :)
Megkérdezhetem hogy milyen munkával sikerült hogy most így álltok anyagilag? Talán akkor én is úgy terelem magunkat.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!