Elfogadnátok ekkora összeget anyóséktól esküvőre?
Most júliusba lesz az esküvőnk, lagzival együtt, és 2-4 millióba lesz benn az egész, anyósomék felajánlottak 2 millió forint segítséget, és nem tudom,hogy elfogadjam-e, mert anyósék tipikus azok az emberek, akik szeretnek felvágni, hogy "látjátok nekünk van", az én szüleim nem tudnának minket ennyivel támogatni, maximum 1-2 százezer forinttal, és nem tudom,hogy esne ez neki, hogy anyósék "felvágnak". Ti elfogadnátok?
23/N
Biztos jól jönne nektek, de szerintem ne fogadd el.
Tényleg biztos felvágósok, meg hát te leszel a menye, és bámikor fölhántorgathatják majd. Mondjátok a pároddal, hogy ez a ti esküvőtök és szeretnétek ti megoldani az anyagiakat.
Nem is tudom. Én lehet inkább nem fogadnám el. Márcsak az miatt sem mert az én szüleimnek is rosszul esne valamilyen szinten,hogy bár szeretnének támogatni anyagilag,mégse tudnak. Akkor inkább kisebb esküvőt csinálnék,kevesebb kiadással.
21/L
Erre csak az a válaszom, ekkora összegetnem költenék esküvőre. Apénzt elfogadnám,mint a szél, ha megtehetik adják csak! De értelmes dolgot vennék belőle! De a ti dolgotok, nem az enyém.
Fogadd el ha adnak!
Szia!
Én is elfogadnám. Végülis az ő gyermekük lagzija lesz:)
Ha meg felvágnak, hát tegyék, mindenkit más tesz boldoggá!
Nektek pedig lesz egy gyönyörű esküvőtök, ami egy életre szóló élmény! Sok boldogságot!
2- 4 Milliot soha nem koltenek eskuvore.Meg akkor se ha felet az anyosek alljak.Ha annyire adakozni akarnak en azt mondanam majd lakas vasarlasnal vagy mashogyan segitsenek.
Szerintem az eskuvonek nem az volna a lenyege ,hogy mindenkinek tatva legyen a szaja hogy" micsoda eskuvo volt"ami utanna jon az a leg fontosabb.
4 millás lagzi?
akkor csekély 2 milliós ajándék semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!