Nem merem elkölteni a pénzemet? (lent több)
És mondjuk mi lenne, ha a szüleid - két! kereső ember - nem belőled élne, hanem megtanulnák beosztani a pénzt?!
Egyébként furcsa, hogy eddig nem kellett kölcsön, most, hogy hirtelen keresel, annyival megnőtt a rezsi, hogy elszedik a pénzedet. Nem gondolod, hogy valami nem stimmel?
Ez azért attól is függ mire költenéd. Ha abszolút luxus cikkre és megvagy(tok) nélküle, akkor tényleg hagyd még (talán idővel rá is jössz, hogy felesleges).
Amúgy mindig jó, ha van pár havi megélhetéshez szükséges félretett pénzed. Sose nullázd ki magad, mert bármikor történhet valami, ami miatt sürgősen kellene a pénz.
Utolsó honnan tudod hogy a kérdező dolgozik, azt hogy eddig nem kértek kölcsön vagy azt hogy nem-e történt valami ami miatt kiesik egy fizetés?
Az én apukám beteg lett, nem tud dolgozni, viszont a tápszere, meg a vitaminjai havi szinten 30-40 ezer forintba kerülnek, emellett a diétás étkezés, minőségi alapanyagok...gondolom nem kell mondani. Nem tudhatjuk mi történt abban a családban.
Kérdező, én, ha tudnám nélkülözni az adott tárgyat, nem költeném el a pénzemet, gyűjtenék tovább. Szép dolog hogy megdolgozol és küzdesz azért amit szeretnél, ezt nagyon tisztelem benned, de ha úgy érzed a szüleidnek jó oka van arra hogy tőled kérjenek, és amúgy jó a viszonyotok, én tartogatnám a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!