7 vagyok , igen, bocsanat, tenyleg nem irta, hogy apukaja. Egyebkemt egyaltalan m vagyok gyerek, csak sok baratom van aki igy jart, es borzaszto hogy egyes emberek milyen hozzaallast engednek meg maguknak! Hanyinger az egesz, nincs szerencsetleneknek eleg baja, meg tamadjak oket az emberek.. gratulalok nektek, kivanom ne jarjatok igy, megneznem akkor hogy esne az ilyesmi!
2017. júl. 23. 23:05
12/16 anonim válasza:
Anyukám után 37500,- kaptam tizen pár évvel ezelött. Nem sokat változhatott. Részvétem és ne vedd figyelembe a negatív komikat. Nincs jobb dolguk néhány embernek..am meg..nem kell általánosítani , hogy ki miböl húz hasznot.. Gondolom a sulit be szeretné fejezni és milyen jól teszi.De az az összeg édeskevés.. Ő csak kérdezett ha nem tudsz választ adni akkor minek írsz? O.o
2017. júl. 24. 00:38
13/16 anonim válasza:
Bocsánat kimaradt , hogy a helyesírási hibákról inkább ne 'beszéljünk' mert úgytünik Te sem olvastad át mit fogsz kiírni..
2017. júl. 24. 00:42
14/16 anonim válasza:
Az árvaellátás az elhunyt nyugdíjának 30%-a, de minimum 24.250,-Ft. Előre ezt pontosan nem lehet megmondani.
Nagykorú gyermeknek csak akkor jár, ha nappali tagozaton tanul és akkor is max. 25 éves koráig (ezt már többen jól leírták).
Az elbírálás folyamata, időtartama nagyon sok mindentől függ: minden munkáltató teljesítette-e a kötelező adatszolgáltatást, rendelkezésre áll-e minden adat ahhoz, hogy ki lehessen számolni, mennyi nyugdíjra lett volna jogosult az elhunyt. Amennyiben hiányzik valami, azt be kell szerezni, ez az ügyintézési időt növelheti. Árvaellátás esetében a lehető leghamarabb meg szoktak állapítani előleget, amennyiben nem lehet lezárni az ügyet, de az árvaellátásra való jogosultság fennáll.
2017. júl. 24. 08:27
15/16 anonim válasza:
Részletesen a www.onyf.hu oldalon találhatsz VALÓS és részletesebb információkat. (#14 voltam)
2017. júl. 24. 08:29
16/16 A kérdező kommentje:
Az aki elhunyt édesanyám vele életem több mint harminc évet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!