Mit csináljak az életben MOST?
Mennyi ideje vagytok együtt? Milyen messze laktok egymástól?
Azért kérdezem, mert nem mind 1 hogy 50 vagy 150. Én is laktam távkapcsolatban de hétvégente tudtunk találkozni. Én ismeretlenül elmenni egy városba úgy hogy nem biztos semmi sem, nem mennék. Megpróbálhatnál ott szakmát keresni már most és koleszba menni, illetve nézelődni mik vannak, de ha ez kisváros akkor inkább letennék egy szakmát otthon aztán utána mennék.
az egyáltalán nem biztos, hogy a másik városban nem kapnál jó munkát. MIért ne???
én a helyedben a kapcsolatot választanám. Végülis nem egyetem meg lány között kell választanod, hanem két munkahely között, amik közül még EGYIK SEM biztos. Legalább próbálj meg valami jót találni abban a másik városban. Nem kell rögtön odaköltözni, adogasd be a jelentkezésedet, és interjúra utazz oda. Mikor meglesz a munka, költözhetsz.
Szia!
Voltam hasonló helyzetben.
Azt tudom tanácsolni, hogy halgass a saját érzéseidre és ne érezz bűntudatot egyik érzésed miatt sem, mert az csak ahhoz vezet, hogy megmagyarázod logikusan saját magadnak, hogy miért az a helyes döntés.
Vegyél el két papírt. Az egyikre írd fel, elutazni másik városba a szerelmem/szerelem miatt. A másikra írd fel, Otthon maradni és a saját éltetem irányítani.
Vedd az egyik papírt. Csukd be a szemed és kezd el magad kérdezgetni. Írj le mindent, ami felmerül benend: érzelem, gondolat, akár rajzolhatsz is. Ha további kérdés jön fel, azt is írd le.
Majd csináld ezt a másik papírral is.
Azért csukott szemmel, mert ott az Egod (agyad) háttérbe fog szorulni kicsit és jobban tudsz a benső hangodra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!