Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha a...

Hogyan reagálnátok, ha a családotok nélkületek menne külföldre rokont látogatni, mert ti féltek repülőre ülni?

Figyelt kérdés
Megértenétek? Rosszul esne? Esetleg bevállalnátok egy autós/buszos/vonatos utazást (amivel több napos út lenne, és drága is)?
2017. júl. 16. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Úgy ahogy a többi írta, mennék vonattal! Az is jó buli!
2017. júl. 16. 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként a repülővel kapcsolatban, nem tudom te vagy aki a repüléstől félsz vagy valaki más családtagod, de ténylegesen a világ legbiztonságosabb utazó eszköze. Naponta száz és száz ember hal szörnyet autókban, karambolokban, bicikliseket elütik, a gyalogosokat elgázolják, naponta több tucat eset van. Évente 1-2 olyan eset van hogy utasszállító lezuhan és meghalnak az emberek, holott óriási légi forgalom van, éves szinten több tízezer repülő le és felszállás van ebből 1-2 lezuhanás ami azért borzasztó kicsi arány.
2017. júl. 16. 14:44
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Imdnék egyedül lenni abban a pár napban is :)

Menne a fene, végre csak magammal foglakoznék, sütnék meg olyan kaákat főznék, amit csak én szeretek :D

2017. júl. 16. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
Én a helyedben főbelőném magam, hogy mekkora kretén vagyok, hogy fosok repülőre ülni, miközben az fényévekkel biztonságosabb közlekedési forma, mint bármi más, főleg mint az „autós/buszos/vonatos” utazás
2017. júl. 17. 19:39
 15/16 A kérdező kommentje:

A normáis válaszokat köszönöm!

14-esnek csak annyit üzennék, hogy óvatosan az ilyen kedves, segítőkész, nagyon hasznos válaszokkal, mert sosem tudhatod, hogy kinek szólsz be. Nem én vagyok az, aki fél a repüléstől, én a külföldi rokon vagyok. A repüléstől félő rokon egy nálad milliószor műveltebb, értelmesebb, emberibb személy. Csak éppen fél valamitől. Ahogy mindenki más is. Ennyi erővel mindenki főbelőhetné magát. Sok problémát megoldana. De ha esetleg kitalálnád, hogy te akkora istencsászár vagy, hogy nem félsz semmitől, akkor nyugodtan lődd főbe magadat azért, mert egy bunkó f-asz vagy!

2017. júl. 17. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
43%

Hát 14, nem vagy piskóta. Aki fél valamitől, az kretén? Majd a gyerekednek is ezt mondod, ha fél valamitől? "Kretén vagy kisfiam, nem kell félni ".

Ha olyan okosnak tartod magad, akkor esetleg nézz utána, mit jelent a fóbia. Képzeld, a lényege épp az, hogy irracionális félelem. Nem kell, hogy az adott dolog veszélyes legyen. Van aki poktol fel, van aki a hanyastol és van, aki attól, hogy egyaltalan a házból kilepjen. Ilyen ismerősöm nekem is van. Olyan súlyos az agorafobiaja, hogy időnként még az is gondot okoz neki, hogy a kertbe kimenjen. Ennek ellenére igen jól jövedelmező informatikai vállalkozás tulajdonosa és vezetője, családja van, mentális betegeknek létrehozott alapítványa. Majd mondom neki, hogy szerinted kretén. Nyilván nagyon fogja érdekelni alsokismackofalvi Bunkó Jani/Juli véleménye

2017. júl. 18. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!