Ti hogy reagálnátok erre?
Fura, de nem bűn. Ha titeket nem zavar, akkor neki nincs beleszólása. Az mindenképpen dícseretes, hogy kikérték a véleményeteket.
Majd megnyugszik, egyébként is minden csoda három napig tart.
A gyerekek mit szólnak hozzá?
Érdekes helyzet, főleg ha lesz gyerek is. Én is értékelném a volt férj őszinteségét. Ez elsősorban benneteket érint, mivel ti voltatok házasok. Édesanyád mégis mi a francot szeretne? Verjétek egymást agyon és éljetek gyűlölködésben?? Ha ti tudjátok kezelni a helyzetet, akkor az nekik miért fáj? Mitől lesz nekik jobb, ha kirobban egy óriási cirkusz? Attól szerintem ők igyis-úgyis egybekelnek. A gyerekek miatt pedig érdemes békésen folytatni az életetek, hiszen ahogy irtad mindeni boldog az új párjával.
Amúgy ha ilyent mondana anyám, hogy még az unokákra sem lesz kiváncsi, azt hiszem akkor hátat forditanék neki és az örökségének is. Hihetetlen, hogy mennyire próbál zsarolni. Azt sem zárom ki, hogy jelenlegi állapotában jót tenne neki egy pszichiátriai kezelés, mert ez nem normális.
Azért lássuk be ez egy nem mindennapi szitu..
Anyukád gondolom azmiatt aggodik hogy majd az emberek mit gondolnak ha megtudják azt hogy: a lánya
volt férje elveszi a volt sogornőjét..
Megértem ha mérges..de ez mae valoban tulzas.
Le a kalappal előtted.en biztos rosszul érezném magam ha elválnék a férjemtől es ő meg később a volt sogornőmnek udvarolna.
Én azt nem értem, hogy a te családodnak mi köze ehhez? A te gyerekednek, meg a tesód gyerekének igen, mert apjukról/anyjukról van szó, ha jó a viszony, akkor mondjuk te meg a tesód is meg vagy hívva esetleg, oké.
De a ti családotok, anyátok, apátok az égvilágon semmilyen rokonságban sincs a volt mennyel, nem kell rá az áldása, még csak arra sincs indok, hogy miért legyen meghívva az esküvőre...
Szóval őszintén, nem értem az egész hajcihőt, hasonló szituban én szerintem be se avattam volna anyámat-apámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!