Ti hogy reagálnátok erre?
Beltenyeszet :D
Atyaeg de gaz a sogornod meg az exferjed is.
Szerintem ez hanyinger.
Ez csak annak nem furcsa aki maga is meglepne egy ilyet.
"Beltenyeszet :D" - ?????
Semmiféle vérrokonság nincs a két fél között.
"Ez csak annak nem furcsa aki maga is meglepne egy ilyet." - ha úgy alakult volna, minden további nélkül, ugyanis semmi értelmes érv nem szól ellene, és csaknem gondolod, hogy veszni hagynánk a boldogságot két vaskalapos nagyszülő fanyalgása miatt... amikor közük sincs hozzá...
Senki nem mondta, hogy a szitu átlagos. Azonban a kérdezőnek és a testvérének kell tudnia ezt elfogadnia, a történetben - a kotnyeles nagyszülőket leszámítva - mindenki teljesen korrekten viselkedett, tekintettel voltak egymásra kölcsönösen.
A házasulandó pár két egymás számára teljesen idegen ember, akik csak futólag ismerték egymást korábban, mert történetesen a házastársaik testvérek voltak.
Sok idő telt el a válás óta, hiszen mindkét oldalon második házasság, többedik gyerek van - ez nem két hét.
Szóval akkor, két idegen ember, akik sok-sok évvel ezelőtt futólag ismerték egymást, miért is ne randizhatnának egymással?
A korábbi családi viszonyok miatt nem megszokott a dolog, faramuci helyzet, ez tény. De se nem perverz, se nem gusztustalan a dolog, ráadásul a szitut felnőttek módjára rendezte le mindenki.
Szerintem inkább az a baromi szomorú, hogy te ezt a fajta - felnőttek módjára történő - helyzetkezelést csak idiótaságként tudod értelmezni. És bizony ez nem a többi válaszolóról állít ki szegénységi bizonyítványt.
kedves 66 %-os.
Ne használj olyan szavakat amiről fogalmad sincs mit jelent. Beltenyészet.. Fogalmad sincs mit jelent ez a szó, de azért leírod.
A te reakciód hasonlóan primitív mint a szüleimé.
2 "idegen" ember akik bár sógori kapcsolatban voltak, de ezen kívül semmiféle vérkapcsolat nincs köztük. Nem unokatesók, nem testvérek.. 2 ember akik a régmúlt időben is elvoltak, csak akkor még semmi érzelem nem volt köztük. Még azt se mondhatom, hogy alig várták, hogy elváljunk, mert írtam, már rég lezajlott ez is.
Nem tudom miért jöttek össze, de jól elvannak. Igaz eddig se sűrűn találkoztam velük ( exférjem esetében csak akkor ha gyerek miatt kellett) nem valószínű, hogy közös kapcsolatban leszünk. Persze gyerekeink által hallunk majd híreket, de összejárni, partizni eddig se csináltuk.
Nem hiszem, hogy akár anyámnak, vagy neked 66%-os ítélkezned kéne felettük.
Mindenkinek köszönöm a választ, amiben megerősítettek abban, hogy lehet kulturáltan is hozzáállni a dolgokhoz, és csak remélni tudom, hogy idővel anyám is lenyugszik. Mondjuk ők amúgy sem fognak találkozni velük, mert válóperünk óta nem látták őket.
Voltak ilyenek régen is, nem csináltak nagy ügyet belőle.
De hogy fog kitagadni benneteket? Milyen indokkal? És van miből?
"Közölte, hogy nem öröklünk semmit, kitagad minket."
Kérdező, hívd fel rá a figyelmét, hogy ha holtában is ki akarja röhögtetni magát a bírósággal, ám tegye, nektek ettől nem lesz rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!