Látta ma valaki azt amikor egy 11éves kislányt elütött a hév? Valaki ottvolt?
23:21 igazad van
csak sajnos ilynekor van ez h.a szülők(persze ezt is megértem)de elkezdenek felelőst keresni..Márpedig a helyzet egyértelmű.A kislány felelőtlen volt..:(
Van itt még valaki, akiről nem szól a fáma: a HÉV vezetője. Aki egy X száz tonnás szerelvényt nem tudott megállítani. Aki hátralévő napjait azzal a tudattal tölti, hogy nem tudta megakadályozni egy gyermek halálát...
Nos, én őt szánom igazán...
De nem is az, de dudálnak vagy mit is csinálnak ha elindulnak,nemigaz,hogy nem vette észre, meg az sem,hogy ha eddig is így járt akkor nemtudta,hogy nem szabad átmenni. Volt már nekem is olyan,hogy leléptem de amint láttam,hogy elindult rögtön vissza is,mert nem álmodom sínek közti halálról.
A vezetővel én is egyet értek...szörnyű lehet neki,pedig nem az ő hibája volt,épp aminap mondták be azon a járaton pont,hogy 300m-eres is lehet a féktáv...esélytelen volt a megállás:S
Az,hogy kint hagyták természetes.Amikor mi gázoltuk azt az embert is 2 órán át kint volt, mert helyszíneltek még.Uhhh:S rosszul vagyok...nincs szörnyűbb halál ennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!