Látta ma valaki azt amikor egy 11éves kislányt elütött a hév? Valaki ottvolt?
Szegény:( Meg a szülei,családja! Részvétem :(
De azért egy 11 éves lányt lehet, hogy nem kéne hagyni hogy Pesten a forgalomban mászkáljon.. De isten ments hogy okoskodjak, vádoljak bárkit is. Most már sajnos mindegy. Sajnálom nagyon! :(
uramisten...de jó,hogy nem voltam ott,pedig azona vonalon járok én is:S
egyszer gázoltunk vonattal, ne tudjátok meg...iszonyatos volt...messze volt a test de a csontszagot előre is éreztük:(
Istenem szegény kislány:(
Szegény kislány.
A szüleinek borzalmas lehet.
A fiam pont vele egyidős, egyedül jár suliból haza.Lehet szegény ő is onnan sietett.Bevallom amire hazaér én is totál ideg vagyok, de sajnos nem tudok mindig elé menni.
Nagyon sajnálom. Részvét a családnak,még ha nem is hozzájuk írok.Együtt érzek velük.
énott voltam ittlakom csilaghegyen és láttam a halott lányt. már csak a hullazsákban és a piros cipöjébn ami ojan volt mint az ózban a lányé és a hévek kb húszpercel lassaban mentek
ja és kb még kétóráig otthagyták a földön miután elütötték és én pont annál a megállónál lakom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!