Mitől számít egy gyerek elkényeztetettnek?
Mármint honnantól? Milyen ismérvei vannak?
Hisztis; akaratos; mindig az kell legyen, amit ő akar és akkor, amikor ő akarja; önző. Kb. ennyi jutott eszembe.
Főleg az egykéket kényeztetik el.
Hát neharagudj de kabd be mindegy egyke nevében.
Láttam már nem egy nem két gyereket akinek volt tesója mégis úgy verte ki a hisztit,hogy csak lestem.
Én is egyke vagyok mégsem hisztiztem sosem...szóval nem kell általánosítani
"Hát neharagudj de kabd be mindegy egyke nevében.
Láttam már nem egy nem két gyereket akinek volt tesója mégis úgy verte ki a hisztit,hogy csak lestem.
Én is egyke vagyok mégsem hisztiztem sosem...szóval nem kell általánosítani"
írtam, hogy főleg, és nem én találtam ki, hanem ez tendencia. gondoltam, felesleges hozzátennem, hogy akinek nem inge, nem veszi magára. tény, hogy az egygyerekes családokban inkább lesz elkényeztetett a gyerek, hisz minden figyelem rá hárul, amihez hozzászokik. Nem kell osztozni, csak ő van. Akit persze rendesen nevelnek, abból nem lesz önző majom. Te nyilván akkor ez a kategória vagy.
Nekem 2 testvérem van, én vagyok a középső. ránk igaz a megállapítás, hogy a középső gyerek a legmellőzöttebb, mivel ő nem első gyerek, de nem is legkisebb, akit még pátyolgatni kell. épp emiatt a húgom elkényeztetett és hisztis. a bátyám pedig kellően öntelt, hisz belenevelték, hogy ő az első, a tökéletes.
Én pedig mivel sosem kaptam elég figyelmet, negatív viselkedéssel provokálom azt ki a mai napig.
bocsi a kitérőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!