Van itt olyan, aki szintén nem szereti, ha felköszöntik születédnapja alkalmából?
Figyelt kérdés
Én nagyon nem szeretem,mégha rokonok vagy a család is teszi.Szerintem ez ugyanolyan nap,mint a többi.Miért kell arra felhívni az ember figyelmét,hogy 1 évvel öregebb lett?Az ajándékozásról már nem is beszélek.Főleg azt éreztem mindig kínosnak kissebb koromban,mikor mindeki énekelte a "Boldog születésnapot",én meg csak ültem magamnak,azon morfondírozva,hogy ilyenkor mi is az etikus eljárás.Szerencsére azóta már nem szoktuk megtartani.
Van itt még olyan ember,aki szintén így van ezzel?Vagy csak én vagyok ilyen csodabogár?
2017. júl. 11. 19:34
11/12 anonim válasza:
Utálom, mert álszent az egész és csak egy vaksi nem veszi ezt észre.Elég szánalmas, ha egy dátum miatt szólnak hozzá az emberhez...Inkább senki sem tudja e napot, de keressük egymást gyakran, mert az értékesebb kapcsolatot mutat:)
12/12 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy sokan megértenek.:-)
2017. júl. 12. 11:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!