Van olyan köztetek, aki saját elhatározásból, direkt tartja alacsonyan az életszínvonalát, a családja jövője miatt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy többet megengedhetne a költés terén a jövedelméhez képest, de nem teszi. Legalábbis egyelőre.2017. júl. 7. 13:49
11/15 anonim válasza:
Erdekes kerdes
Attol fugg kinek mi a normalis ill hogy erzi magat jol.
Felnott gyereket nem tamogatunk hiszen felnott ugy neveltuk keresse meg sajat kenyeret.
Mi sokat dolgozunk de sokat is utazunk nagyon szeretunk csavarogni a vilagban.
Gyerekek tanitasat sajat maguk kerestek meg onerobol
Annyit segitettunk hetvegen nalunk mostak ill kajat vittek a koleszba( tanuloalberletbe).
Osztondijasok voltak es dolgoztak mellette.
Soha nem nelkuloztunk nekik miattuk.
12/15 anonim válasza:
Első barátom apja csinálta azt, hogy a bakszámlán csak gyűlt-gyűlt a pénz (több millióról van szó), de a lakás amiben laktak, az koszlott, lelakott volt (kb 40 éve volt felújítva, azóta se tisztasági festés, se semmi), büdös volt náluk, mindenhonnan összelomizott bútoraik voltak, nem fürödtek csak a kád fölé hajolva lötykölték a hónaljukat, és wc-zés után a kád szélére ülve mosták ki a seggüket, hogy spóroljanak a vízzel. Emellett meg ha összejött annyi pénz, azonnal vettek egy lakást, így volt 4 lakásuk és 1 nyaralójuk. Mindegyik büdös, koszos, lelakott, undorítóan dzsuvás. És persze minden adandó alkalommal ment a mellveregetés, hogy mennyi pénzük van...
13/15 anonim válasza:
Persze én. Havi 200-at teszek félre, hogy legyen a szűkösebb időkre is.
14/15 anonim válasza:
Én is félre szoktam tenni, nálunk a családban az az ökölszabály, hogy amíg nincs legalább annyi félretett pénze valakinek, hogy ha megbetegszik, kirugják stb. egy fél évig azonos életszinvonalon tudjon élni, addig nem költünk "luxus kiadásokra", mint a sok ruha, a nyaralás és a drága elektromos kütyük, ha nem tartoznak munkaeszköz kategóriába (pl. azért amennyire szükséges annyira elegánsan öltözünk). És utána is ezekről mondunk le, ha nem tudjuk félretenni a kereset 15%-t.
15/15 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy ki hogyan keres...akik havi fél millát keresnek mert éppen szerencséjük volt valahol és felvették azoknak könnyű félre rakni. Akik meg csak havi 300-350 ezret keresnek azok egyáltalán nem tudnak félre rakni főleg ha egynél több gyerek van meg auto stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!