Vannak a lakásotokban a falon fényképek a családról?
falon nincsenek,albérletben lakom,nem furhatok össze mindent
de képtartókban van öcsémről képek,meg párommal kettőnkről képek
dédimamámnál van rengeteg kép a családról,több generációról
nem, én is ufo vagyok. :)
max azokról, akik már nincsenek köztünk. :( nagyszüleimről van egy közel 50 éves kép, ahol édesanyámat tartják a karjukban. nagyon szeretem azt a képet.
egyébként semmi más.
anyumat heti 2-3x látom jó esetben, szóval nincs semmi különösebb oka, hogy az arcát a falra tegyem :)
inkább valami ismerős által fotózott jó képet tennék a falra, ha már mindenképp muszáj.
A falon nincsenek. A falon csak egy festmény van, egy afrikai nő van rajta, a hátán gyerekkel, a fején visz egy korsót.
A polcon viszont van kép a kisfiamról, ami a bölcsiben készült karácsonykor. Vagyis karácsonyra :) Amatőr fotókat nem szívesen tennék ki, azok szerintem albumba valók. Tervezem, hogy profi fotóssal csináltatok egy sorozatot a kisfiamról és magamról (ketten élünk együtt, csak azért lennénk így ketten), van egy nagyon jó barátom, aki fotós, és megcsinálná ingyen. Azokból kinagyítva szívesen kitennék párat a falra, de azok inkább félig meddig művészi fotók lennének, mintsem családiak. Más kérdés, hogy persze a lényege az, hogy mi vagyunk rajta, de nem ezek a szokványos családi képek lesznek, hanem mindenképpen valami különlegesebb féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!