Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családról, testvérekről...

A családról, testvérekről tudtok szép idézeteket?

Figyelt kérdés

húgomnak csinálok ajándékba egy ilyen kis könyvet mindenféle idézetekkel meg képekkel és abba kéne a közös fotók mellé pár szép idézet a családi szeretetről meg ilyesmikről. Ismertek ilyeneket? írnátok párat?

neten már böngészek,csak nem nagyon találtam még jókat.

köszi

2010. nov. 27. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Halál komolyan mondom, hogy pont ezt a kérdést akartam feltenni, mert én is ezt csinálok a családomnak karácsonyra =) Milyen jó ez a "modern technika" :D Szóval írnátok? Csak megerősítem a kérdező kérését, ugyanis nekem is kellene :)
2010. nov. 27. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
google -> idézetek család-> rohadt sok találat
2010. nov. 27. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. nov. 27. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A családban a legcsodálatosabb dolog az,hogy bár hibázik az ember, a család mindig mögötte áll,hisz a vér kötelez de a legfontosabb mégis az,hogy a szeretet ami összeköt,megbocsát.

Nem kell egyedül élned a világban, ott van a testvéred.

Nálam igazából a család az, amiről beszélhetek, és nem csak a vér szerinti kötelékről van szó, hanem annál sokkal nagyobb dologról. A családot azok az emberek alkotják, akiket beengedsz az életedbe. A család az, ami támogat és átsegít dolgokon. Ők azok, akikkel igazán törődsz.

A család jelenti a menedéket a szívtelen világban.

A család is... olyan valami az életben, ami becses... Olaj az élet lámpásában.

Sajnos, sokszor egyesek büszkébbek egy birtokukban lévő különleges ékszerre vagy festményre, mint saját szüleikre vagy éppen gyermekükre. Holott ezek a személyek belőlünk építkeznek, a mi hozzáállásunkat, viselkedésünket tükrözik. Ha nem becsüljük őket, magunkat értékeljük le.

2010. nov. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!