Mit tegyek? Engedjek vagy inkább ne? Mégis családról van szó
Amikor először vitt a párom bemutatni engem a családjának, a nővére idősebbik lányának a férje diszkréten, de rám nyomult. Mivel akkor még happy volt a helyzet a párom és köztem, jólesően nyugtáztam a dolgot, de nem léptem semmit a pasas irányába. Azóta valahányszor megyünk vendégségbe a párom családjához, ez az illető is jelen van és metakommunikációs jelekkel továbbra is tudomásomra hozza rám irányuló szimpátiáját, de nem reagáltam rá egyáltalán. Sajnos már jó ideje megromlott a viszony a párom között és ezt ez a pasas észre is vette, közölte is velem és azt is, hogy sajnálja, hogy nem az ő párja vagyok, mellette nem lennék boldogtalan és tud egy-két dolgot a köztünk lévő konfliktusainkról (biztosan elpletykálták neki is ezeket a dolgokat rólunk). Megmondtam neki,hogy nagyon úgy tűnik, a kapcsolatomnak lőttek, de ez nem azt jelenti, hogy akkor számára ez már "szabad út" felém. Mégiscsak a családról van szó és rólam jó véleménnyel vannak mindannyian (ami jogos is) és nem lenne tisztességes, ha ő és én kapcsolatot kezdenénk egymással. Pláne nem titokban, nyíltan meg azért nem, mert ez számomra visszatetsző lenne. Bár senki nem vak és hülye, a hozzám való közeledési szándékait árgus szemekkel figyelik általában a rokonok.
(Bár nekem abszolút bejönne a pasas).
A párommal való kapcsolati kudarcok hatására nem is vágyom kapcsolatra, de jólesik a pasas közeledési szándéka felém, ami már 3 éve tart, valahányszor felutazunk a rokonsághoz az ország túlvégére.
Tényleg bejön egy pasa,akit évente párszor látsz és csak annyi a biztos róla,hogy simán félredug,ha van rá lehetősége?
Ennyire ne legyél magad alatt.Fiatal vagy,nemsokára szabad.Teli a világ,okos,hűséges ,egyedülálló pasikkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!