Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudok valaha bocsájtani...

Megtudok valaha bocsájtani magamnak?

Figyelt kérdés
Ma délután jött a telefon, hogy nagymamám meghalt.Kedden voltam nála, semmi baja nem volt, teljesen jól érezte magát.Kedden vittem neki okleveleket, amiket ballagáson kaptam, és nagyon büszke volt.a gond az, hogy képeket is ígértem neki, de azokat nem tudtam vinni, mert szarakodott a nyomtatóm.Nem tudott a ballagásra eljönni és ezért olyan rosszul érzem magam, hogy nem tudtam neki megmutatni a képeket.
2010. máj. 20. 19:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem :(
2010. máj. 20. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem, a nagymamád biztos nem haragszik/haragudna rád, büszke volt, ahogy már írták többen, neki nem kell kép, mert a szívében vagy örökre!!!!
2010. máj. 20. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne hibáztasd magad,nincs miért!Ő képek nélkül is büszke volt Rád! Mindig szeretni fog! Őszinte részvétem!
2010. máj. 20. 20:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül az érzéseiddel, de hidd el idővel máshogy látod majd a dolgokat. Fel a fejjel! [link]
2010. máj. 20. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:
igazából értem, h mi bánt, h a képeket nem tudtad odaadni, pedig megígérted, de kedden még elmentél hozzá láthattad és örömmel váltatok el! sokan összeszólalkoznak valami hülyeség miatt, vagy egyszerűen csak tologatják a találkozót, míg végül késő lesz. Ne kínozd magad, mert csak a filmekben szoktak elbúcsúzni a szeretteiktől, általában az életben ez nem sikerül! Én hiszek abban h halál után nem szününk meg és porladunk el, tehát akár még láthatja is a képeidet! A temetésére vigyél neki a virág mellé egy fotót, talán könnyebb lesz neked, mert hidd el ő már nagyon boldog!!!!
2010. máj. 21. 09:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tudom, hogy jobb így neki, mert most lett volna a tizedik év, hogy tolószékben éli a mindennapjait.Még egyszer köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 21. 12:03
 17/17 anonim válasza:
Ez nem a te hibád volt, egyszerűen csak így alakult.
2013. nov. 13. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!