Hogy viselnéd ha megcsalnának?
Szakítottam. Megbocsátani meg lehet (kell is), elfelejteni nem. Én nem fogok egész életemben attól rettegni, mikor csal meg újra, és mikor hagy el.
Mert ha meg tudott csalni, nincs szerelem. Ha meg nincs szerelem, csak addig lesz velem, ameddig nem talál jobbat.
Én ebből nem kérek.
Szerintem ez elkerülhető, ha mind a két fél nyitott bármilyen témára, hagyják a másikat szóhoz jutni, és tényleg megbeszélik ami olyan.
Igen is meg kell beszélni..viszont ha egyszer megcsalna, nem tudnék úgy tekinteni rá, mint eddig.
Lehet velem van a baj, de én tényleg mindig mindent meg akarok vele beszélni, különben túlságosan elnyomna a kapcsolat.
Én megcsaló vagyok és nem megcsalt.Kövezzetek meg, de megtettem én is, és én is azt gondoltam,mint itt oly sokan, hogy soha nem lennék ilyenre képes, de megtettem. A szitu ugyanaz volt, mint amit a 13:18-as írt. Oda voltam az exemért még, de közben összejöttem egy helyes, kedves odaadó sráccal. Nem tudtam ellenállni sem neki, sem az exemnek. Bekerültem az ágyába, ekkor 3 hónapja voltunk együtt a barátommal. Soha nem fogom megbocsátani magamnak, mert nem gondoltam, hogy ennyire beleszeretek egy idő után a barátomba. Gyáva is vagyok, mert képtelen voltam a szemébe mondani, és így a 9. hónap együttlétünk után sem vagyok rá képes, mert belepusztulnék, ha a pár hónappal ezelőtti botlásom miatt elveszíteném, pedig megérdemelném. Tudom, hogy ő is sokat szenvedne, mert tudom, hogy mindennél jobban szeret, és azt is tudom, hogy azonnal kitenne, ha megtundá, mert ő is az a tipus mint sokan mások, nem tud felejteni és megbocsátani, mert sokan bántották már. Nem akarok fájdalmat okozni...
Nekem szörnyen esne, ha megtenné velem, de képes lennék rá, hogy átnézzek a dolog felett. Sokkal nagyobb fájdalom megcsalóként élni, mint megcsaltként, higgyétek el...
" Közvélemény-kutatók felmérése szerint a fiatal nők zöme hűséges. Ezt az alábbi adatokkal támasztották alá. Arra a kérdésre, hogy ha módja nyílna rá, megcsalná-e a férjét, a 18-29 évesek közül minden második válaszolt igennel;
a 30-44 esztendősök között már hatvanhárom százalék felelt igennel, (s csupán harminchét százalék állította, hogy soha nem csalná meg a partnerét);
a 45-60 éves korúak között hatvanhat százalék volt az igennel válaszoló.
Ezek szerint a fiatalabbak hűségesebbek, mint ahogy a legutóbbi időben a
közvélemény feltételezte. A negyvenöt és hatvan év közöttieknél viszont csak
minden harmadik nő volt hű a férjéhez."
És ez csak a nőkről szó, akik állítólag hűségesebbek mint a férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!