Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnéd ha megcsalnának?

Hogy viselnéd ha megcsalnának?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 12:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de én rögtön dobnám. Ugyanis akkorát csalódnék benne, hogy nem tudnám elviselni a továbbiakban a közelségét.

Ha én tettem valamit, ami miatt megcsalt, akkor mondja meg kerek-perec, hogy ez meg ez nem tetszik, és akkor is különválnak útjaink.

Ha máshoz akar menni, menjen, én nem fogom visszatartani, de abban a pillanatban köztünk megszűnik mindennemű kapcsolat.

Vagy én, vagy más. Ez van.

2010. máj. 20. 13:10
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak nagyon igaza van
2010. máj. 20. 13:16
 13/32 anonim ***** válasza:
69%
attól függ hogy történik a dolog. ha egy egyszeri alkalom és nem szeretőről van szó akkor talán megbocsájtanék. de ahogy magamat ismerem bennem maradna a tüske és onnantól már nem lenne olyan jó a kapcsolatunk. én amondó vagyok hogy ha tényleg csak egyszeri alkalom volt inkább nem is akarok tudni róla, mert emberek vagyunk mindenki hibázhat és már csak a tudat hogy mással volt elronthat egy nagyon jó kapcsolatot is.
2010. máj. 20. 13:17
 14/32 anonim ***** válasza:
81%

Az én barátom megcsalt a kapcsolatunk elején az exével. Nem is egyszer. Elmondta utólag, hogy azért tette, mert akkor még az exét szerette, és engem csak "szórakozásnak" gondolt. Bár nekem a szememben persze nem ezt mondta. Aztán szépen telt az idő, eltelt majdnem 3 év, vett egy 180°os fordulatot, az exét elküldte a halál f*szára. Utólag mondta el, hogy nem gondolta hogy ennyire belémszeret és ennyire bánni fogja. Persze maradt bennem tüske, nyalogatom, de túl vagyunk ezeken, és segit hogy elfelejtsem :)

L/23

2010. máj. 20. 13:18
 15/32 anonim ***** válasza:
89%
U.I.: nem 3 év telt el az ex elküldése előtt. Hanem akkor elhajtotta és azóta telt el.
2010. máj. 20. 13:19
 16/32 anonim ***** válasza:
90%

Eddig ez még eszembe sem jutott. De szerintem, ha valaki tudja, hogy ezért sérülés érheti, akkor nem tenné.

Esetleg eltitkolná, azzal előrébb lennék.

pl ha egy nő megölne azért, mert valami hamis ígérettel szeretném a szüzességét, akkor én nem próbálkoznék.

2010. máj. 20. 13:24
 17/32 anonim ***** válasza:
50%

Elsore kiborulnek, de utanna elkezdenek gondolkozni, hogy mi es hol rontottam el? Aztan eldontenenk ketten, hogy, hogyan tovabb?

33/N

2010. máj. 20. 13:24
 18/32 anonim ***** válasza:
62%

Megtörtént, és megbocsátottam... MEgbocsájtom, de sosem felejtem el. Borzalmasan rosszul esett hogy megtette, de én voltam neki az első, fiatalon jöttünk össze és már 5 éve együtt vagyunk... Nagyon szeretném azt gondolni hogy a megcsalás ritka dolog, de sajnos nem az. Undorító dolog.

Őszintén egyszer én is megcsaltam a párom, csak csókkal ugyan, de megtettem. Olyan rosszul még életemben nem éreztem magam mint akkor, elmondtam picimnek, megbeszéltük. Soha többet nem csalok meg senkit. Sajnos neki nem esett ennyire rosszul más nővel lenni, de talán ha akkor nem teszi meg már nem vagyunk együtt.

Szóval bizonyos esetekben megbocsájtható. Ha rendszeressé, természetessé válik, vagy olyan körülmnyek között teszi akkor nem. Ja és nem mindegy hogy megcsal vagy csal!

2010. máj. 20. 13:33
 19/32 anonim válasza:
2%

Elöször is,én még a kapcsolatom eleén bebiztosítom magam efelöl.Ami azt jelenti,hogy a 2.-3. héten megcsalom a páromat.Az mindegy kivel,de megteszem.És ha netalán megcsal,én csak annyit mondok erre:"-Én már 2. héten megcsaltalak!!" És neki ez jobban fog fájni.Ezután jön a melegsüti!! Elkezdem hajtani a legjobb barátnöjét...:)))

És mikor már megvolt,elmondom neki.Persze csak az ö érdekében tettem...mivel idegen hüvely edzi a kardot..P++

Egyszóval megszívatom a hölgyet ha hülyének néz.Nem is kicsit.Utána meg jönne mint a hugyos kutya.Ennyi egy nö természete.

2010. máj. 20. 13:33
 20/32 anonim ***** válasza:
95%
mivel eléggé temperamentumos és hiú nő vagyok nagyon rosszul. ha rájönnék abban a pillanatban szétverném a berendezést, üvöltöznék, átkozódnék, dúlnékfúlnék, sírnék satöbbi. aztán a kezdeti hév útán lehiggadnék, és segítenék összepakolni a pasimnak a csomagokat, és szépen kiadnám az útját. nem tudom elfogadni senkitől se hogy megcsaljon, én sem csalok meg soha senkit. emberileg meg tudnék bocsájtani hamar, de mint pasit azonnal kitenném az életemből, ha házas lennék kilépnék a házasságból. nem szeretek szenvedni, és a felmelegített káposztában nem ízlik.
2010. máj. 20. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!