Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnéd ha megcsalnának?

Hogy viselnéd ha megcsalnának?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 12:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Nálam sok midnentől függne...Úgyhogy inkább nem válaszolok, csak azért hogy ne legyek vita-tárgya..:P
2010. máj. 20. 12:36
 2/32 anonim ***** válasza:
67%
Hát, sok emberrel ellentétben én nem borulnék ki egy két alkalomtól, amit egyértelműen nem az érzelmek vezéreltek, inkább magamon gondolkoznék el, hogy mit csesztem el, amiért egy másik nőhöz fordult. Az érzelmi megcsalás más téma, az padlóra tenne. Nem bírnám elviselni, hogy ugyan velem van, de valaki mást (mást is) szeret.
2010. máj. 20. 12:37
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
már egy párszolt volt élményem .de nagyon-nagyon fájt és szarul esett,hogy ennyire semmibe vették az érzéseimet.!
2010. máj. 20. 12:38
 4/32 anonim ***** válasza:
63%

Anyagilag teljesen össze vagyunk fonódva a férjemmel, padlóra küldene mindkettőnket egy válás.

Ha megcsalna egyszer kicsit megdöbbennék, de nem érdekelne különösebben.

Ha rendszeresen nem járna haza és belebonyolódna vmi komolyabba, az már baromira zavarna.

2010. máj. 20. 12:38
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem viselném el..ha a kapcsolatunk idáig fajulna,hogy megcsaltak,akkor maga a kapcsolat már nem működik..Egy jó kapcsolathoz 2 ember kell,ott harmadiknak nincs helye..Inkább barátként,normálisan elbúcsúznék,de ha már nem kellek neki,nincs értelme kapálózni...
2010. máj. 20. 12:39
 6/32 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a leggusztustalanabb és a leggerinctelenebb dolog a megcsalás. Aki megcsal vkit, az egy féreg az én szememben.
2010. máj. 20. 12:45
 7/32 anonim ***** válasza:
80%

Ez attól függ, milyen embert választok társamul. Pl. ha olyat, akiről köztudott, hogy ha épp ösztönei vezérlik nem tud ellenállni akkor elnézem az egy-két esetet, hiszen nem hiszem, hogy ÉN lennék az, aki miatt 180 fokot változna a személyisége. Ebben az esetben viszont fontos, hogy biztos legyek abban, hogy érzelmileg nem köti semmi máshoz, ja és ha lehet ne a közös lakásban tegye.

Viszont, ha olyan ember csal meg, akit úgy ismertem meg, hogy soha nem tenné meg, akkor komolyan elgondolkodnék azon, hogy mi vitte rá arra, hogy megcsaljon. Azután dőlne el hogyan folytatódik a kapcsolatunk.

2010. máj. 20. 12:47
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem az első pasim folyamatosan csalt, mindig mással. Először próbálkoztam a strucc-módszerrel, utána nyomozni kezdtem, számolgattam az óvszereket, meg kutattam a kukában a használt után... 18éves voltam, egy liba, és borzasztóan szerelmes. nagyon-nagyon fájt, de én kitartottam a görény mellett, közben bebeszéltem magamnak, hgy annyira jó ezzel a pasival, hogy még így is vele akarok lenni...

A mai eszemmel már az első alkalom után kirógnám páros lábbal.

Igaz, a férjemmel mi is össza vagyunk anyagilag fonódva, tehát valószínűleg fapofát öltenék, elkezdeném sütögetni a saját cipómat, majd amikor tudnám, hogy meg tudok élni magam is a gyerekkel, lépnék.

Persze az a kérdés, hoyg képes lennék-e véghez vinni, ha tényleg megtörténik.

Nem hiszem, hog meg tudnám bocsátani.

2010. máj. 20. 12:48
 9/32 anonim ***** válasza:
91%
én azonnal megszüntetném a kapcsolatomat, miután a csaj beismerte a megcsalás tényét. Ha egyszer megcsalt, többször is meg fog a jövőben.
2010. máj. 20. 12:49
 10/32 anonim ***** válasza:
86%
Hát nekem az a véleményem h nem hiszem h szó nélkül tudnám türni sőt...De ha 10 évben 1x megcsal és nem az érzelmek vezetik akkor talán megtudnék bocsátani de ha meg is teszi jobb lenne ha nem tudnék róla.Csak az a baj h a pasik ált bután csinálják és lebuknak.Na most nem mindegyikre gondolok hanem némelyikre.Azt viszont ha többször vagy hosszú kapcsolata lenne azt nem tudnám elviselni.Mondjuk nálam 1 csók már megcsalás.És még talán enyhítő körülmény lenne ha ittas lenne bár ez nem mentség...Egyébként az a baj h én mindig a fejéhez vágnám vszinű igy vagy meg se csaljon vagy ne tudjak róla vagy szakítson velem.
2010. máj. 20. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!