Hogy viselnéd ha megcsalnának?
Anyagilag teljesen össze vagyunk fonódva a férjemmel, padlóra küldene mindkettőnket egy válás.
Ha megcsalna egyszer kicsit megdöbbennék, de nem érdekelne különösebben.
Ha rendszeresen nem járna haza és belebonyolódna vmi komolyabba, az már baromira zavarna.
Ez attól függ, milyen embert választok társamul. Pl. ha olyat, akiről köztudott, hogy ha épp ösztönei vezérlik nem tud ellenállni akkor elnézem az egy-két esetet, hiszen nem hiszem, hogy ÉN lennék az, aki miatt 180 fokot változna a személyisége. Ebben az esetben viszont fontos, hogy biztos legyek abban, hogy érzelmileg nem köti semmi máshoz, ja és ha lehet ne a közös lakásban tegye.
Viszont, ha olyan ember csal meg, akit úgy ismertem meg, hogy soha nem tenné meg, akkor komolyan elgondolkodnék azon, hogy mi vitte rá arra, hogy megcsaljon. Azután dőlne el hogyan folytatódik a kapcsolatunk.
Engem az első pasim folyamatosan csalt, mindig mással. Először próbálkoztam a strucc-módszerrel, utána nyomozni kezdtem, számolgattam az óvszereket, meg kutattam a kukában a használt után... 18éves voltam, egy liba, és borzasztóan szerelmes. nagyon-nagyon fájt, de én kitartottam a görény mellett, közben bebeszéltem magamnak, hgy annyira jó ezzel a pasival, hogy még így is vele akarok lenni...
A mai eszemmel már az első alkalom után kirógnám páros lábbal.
Igaz, a férjemmel mi is össza vagyunk anyagilag fonódva, tehát valószínűleg fapofát öltenék, elkezdeném sütögetni a saját cipómat, majd amikor tudnám, hogy meg tudok élni magam is a gyerekkel, lépnék.
Persze az a kérdés, hoyg képes lennék-e véghez vinni, ha tényleg megtörténik.
Nem hiszem, hog meg tudnám bocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!