4 gyerek, az apa lelépett. Mit tegyek?
Valtoztass a gondolkodásodon és vissza jön.
Ennek a pasinak te voltál sok nem a négy gyerek.
Biztos, hogy neki is jelezted, sugalltad, mondtad, hogy felelős a gyerekekért.
Le a kalappal, hogy bírta fél évig.
Szanaszét, ide-oda?
Miféle életfelfogás?
Hátha majd?
(kedves kérdező)
Hát bocsi, de fél év, az szerintem még azon a lélektani határon belül van, amikor simán meg lehet mondani, hogy ez a kapcsolat nem működik, te erre, én arra, és kész. Fél év alatt még nem lettetek egy család, nincs köze a te gyerekeidhez. Igen, tudta, hogy vannak, de és akkor mi van? Azzal, hogy veled összejött, nem azt vállalta, hogy a gyerekek apja lesz.
Nekem is volt már gyerekem, amikor a férjemet megismertem, és ha neadjisten elválnánk egyszer, biztos, hogy a nagyobbik gyerekről (aki nem vér szerint az övé) is gondoskodna valahogy, de basszus, ő öt éve neveli velem együtt, és dolgozik rajta, hogy papíron is sajátnak számítson neki. De ha valamilyen oknál fogva fél év után mi szétmentünk volna, eszembe sem jutott volna elvárni tőle, hogy azon törje a fejét, hogy ezen túl hogy élünk meg. Ahogy előtte is, gondolom. Ti hogy éltetek ez előtt a pasi előtt? Na, úgy fogtok most is. Nem telt el olyan sok idő, biztos visszarázódtok, és megy minden tovább, ahogy korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!