Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 gyerek, az apa lelépett....

4 gyerek, az apa lelépett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A két nagyfiú apukájával 10 éve nem tartjuk a kapcsolatot, a középső és a legkisebb apukája fizet gyerektartást. A jelenlegi élettársam 2 hete elköltözött mert azt mondta ő így nem tud élni. Mit tegyek? Vissza lehetne csábítani? Hogy mondjam el neki hogy attól hogy nem az ő gyerekei még vállalnia kell a felelősséget??? Amikor összejöttünk tudta hogy sokgyermekes anyuka vagyok.........

2017. jún. 26. 20:57
1 2 3 4
 31/36 Bence_ ***** válasza:
100%

Valtoztass a gondolkodásodon és vissza jön.

Ennek a pasinak te voltál sok nem a négy gyerek.

Biztos, hogy neki is jelezted, sugalltad, mondtad, hogy felelős a gyerekekért.

Le a kalappal, hogy bírta fél évig.

2017. jún. 27. 06:06
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Szanaszét, ide-oda?

Miféle életfelfogás?

Hátha majd?

(kedves kérdező)

2017. jún. 27. 06:28
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem rosszindulatból írt. A párodnak semmi köze más gyerekeihez,ha azt mondta segít, ha nem. Ezt a dumát előadod a bíróságon és a gyámügyön kiröhögnek. Azzal kellene törődnöd, hogy a jogos gyermektartást miért nem intézed el? 10 év alatt? Az egy dolog, hogy nem tudod hol van a két nagyobb gyerkőc apja, majd a gyámügy, bíróság kideríti ne aggódj. Cse....szel intézkedni, mástól meg elvárnád, hogy gondoskodjon Rólatok. Így is bőven sokat tett, hogy eddig is megpróbálta. Attól még, hogy tudta, hogy sok gyermekes anyuka Vagy, attól még a gyerekeid gondját Neked kellett volna megoldani, főleg anyagilag, és akkor nem lépet volna le. Más mellőle sem lépnek le, akit bevállalnak több gyerekkel, csak ott anyuka megoldja a gyerekeket és nem fejőstehénnek nézi a pasiját. Ne csodálkozz, hogy lelépett, teljesen jogosan. Ha van esze nem megy vissza. Senki nem szereti ha kihasználják, lásd be Te ezt tetted. Vagy majd akkor ha szépen behajtod a gyerektartás a nagyobb gyerekek apján, ami valószínű hosszabb dolog lesz,de ha nem is csinálsz semmit mit vársz.
2017. jún. 27. 08:38
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
kinek szültél? magadnak vagy az aktuális pasidnak? annyi gyereket kellett volna vállalni, amennyit egyedül is el tudsz tartani
2017. jún. 27. 08:55
 35/36 jafnrétti ***** válasza:
100%

Hát bocsi, de fél év, az szerintem még azon a lélektani határon belül van, amikor simán meg lehet mondani, hogy ez a kapcsolat nem működik, te erre, én arra, és kész. Fél év alatt még nem lettetek egy család, nincs köze a te gyerekeidhez. Igen, tudta, hogy vannak, de és akkor mi van? Azzal, hogy veled összejött, nem azt vállalta, hogy a gyerekek apja lesz.

Nekem is volt már gyerekem, amikor a férjemet megismertem, és ha neadjisten elválnánk egyszer, biztos, hogy a nagyobbik gyerekről (aki nem vér szerint az övé) is gondoskodna valahogy, de basszus, ő öt éve neveli velem együtt, és dolgozik rajta, hogy papíron is sajátnak számítson neki. De ha valamilyen oknál fogva fél év után mi szétmentünk volna, eszembe sem jutott volna elvárni tőle, hogy azon törje a fejét, hogy ezen túl hogy élünk meg. Ahogy előtte is, gondolom. Ti hogy éltetek ez előtt a pasi előtt? Na, úgy fogtok most is. Nem telt el olyan sok idő, biztos visszarázódtok, és megy minden tovább, ahogy korábban.

2017. jún. 27. 09:21
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
3 és fél millió forintot vettél el a gyerekeidtől azzal, hogy 10 éven át nem mentél bíróságra a gyerektartás miatt, és akkor még a legalacsonyabb díjjal számoltam. Az után bezzeg meg futsz, aki nem akar tőled semmit.
2017. jún. 27. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!