31 hetes vagyok lelépett a gyerek apja most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 22:40
1/17 anonim válasza:
Ez elég kevés info.
Költőz haza a szüleidhez, így a semmire ezt írnám.
2/17 A kérdező kommentje:
Megtettem itthon vagyok és zokogok :(
2012. nov. 26. 22:47
3/17 anonim válasza:
Jaaj, ez nagyon gáz....Miért lépett le? Mi történt???
4/17 anonim válasza:
Mért lépett le? Milyen volt a kapcsolat előtte?
Hogy érted azt, hogy mit csinálj? Anyagi jelleggel, vagy érzelmi jelleggel kérdezed? Ha miattad lépett le, akkor próbáld meg felkeresni, megbékíteni. Ha meg azért lépett le, mert betojt, vagy másik nő van a dologban, vagy ilyesmi, akkor most felejtsd el a fickót.
5/17 anonim válasza:
Miért lépett le? Mennyi lesz a gyed-ed? Dolgozol még vagy táppénzen vagy? Van hová menned? Eddig hol éltetek, kinek a lakásában?
Van rá esély, hogy visszajön?
Amit csinálj: ne sírj, ne idegeskedj az árt a babának. Ha a szülésig sem tér észhez, azonnal kérj gyerektartást.
6/17 anonim válasza:
Utolsó a gyerektartás kérelem sem lesz egy leány menet hacsak nemházasok. Nem ismeri el az apaságot akkor először bíróság, DNS teszt aztán utána ítélnek gyerektartást.
8/17 anonim válasza:
Igen, tudom. Ezért írtam, hogy azonnal a szülés után kezdje el a procedúrát. Ha dolgozott, akkor 6 hónapig kap tgyást ami elég jó összegben. Mivel a gyt a gyerek érdeke, ezek az ügyek gyorsan szoktak zajlani.
9/17 A kérdező kommentje:
Munkanélküli vok. Nem szeretnék tőle se gyerektartást még azt sem hogy a nevére vegye nem akarom hogy az életem része legyen megbízhatatlan felelőtlen. Anyagilag vannak gondjaim. Mondjuk gyerektartás jól jönne de akkor már jöhetne láthatásra stb össze vagyok kavarodva.
2012. nov. 26. 23:00
10/17 anonim válasza:
Biztos, hogy végleges a lelépés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!