Mennyi zsebpénzt adtok heti, vagy havi szinten a gyerekeiteknek, és hány éves (ek) a gyerek (ek)?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 20:20
1/18 anonim válasza:
15 éves, hetente 2000-ret, ha szinten tartja az átlagát.
2/18 tetro válasza:
21éves a húgom, heti 15ezret adok neki, de ebből vesz meg magának szinte mindent.
3/18 anonim válasza:
én nem kapok zsebpénzt. ha kell valami kérek, vagy a spóroltamból vehetek ki.
szerintem ez így rendben van.
13/L
4/18 anonim válasza:
heti 2000t kapok,koleszos vagyok
5/18 anonim válasza:
16 éves fiú vagyok.
Én nem kapok zsebpénzt, de amikor kérek pár ezer forintot, akkor általában mindig adnak.
Havonta max. 2-3 ezer forintot szoktam kérni, de sokszor még ezt se szoktam elkölteni.
6/18 anonim válasza:
Hát én nem szoktam kapni. 3k-t kapok kondira, péntekenként bulizni ha kérek, de úgy külön nem kapok.
17/fééérfi
7/18 anonim válasza:
16/L sosem kaptam zsebpénzt, ha kérek néha nem kapok, de általában igen.
8/18 anonim válasza:
20 éves fiam és 17 éves lányom van. Sosem adok zsebpénzt nekik. Ha kell valami csak szólnak és kapnak pénzt.
9/18 anonim válasza:
Én 12 és 14 éves köröm között heti 2000ret kaptam,14-16 között heti 4000!
Utána sajnos tönkrementünk,és már nem tudtak adni egyáltalán pénzt a szüleim.
10/18 anonim válasza:
heti 2000-t de ebből mindennap vennem kell magamnak enni, itthonról nem tudok vinni, mert itthon nincs hozzá semmi...ez szörnyű, péntekenként bulizni sem tudok elmenni 18/l ( jaahh és majdnem kitűnő tanuló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!