Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes vagyok lelépett a...

31 hetes vagyok lelépett a gyerek apja most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha haza költöztél akkor a szüleid nem tudnak egy kicsit segíteni, aztán 1 év múlva már mehet bölcsibe te pedig munkába és helyre jönnél pénzügyileg.
2012. nov. 26. 23:01
 12/17 Jégtánc ***** válasza:
Gyerektartás és láthatás nem függ össze.A gyerektartás a gyereknek jár,nem neked.Elhiszem hogy világ omlott össze benned,de azért ne legyél butus.Mi történt egyáltalán?
2012. nov. 26. 23:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha a nevén lesz a gyerek akkor jár az apának a láthatás és ebben te nem korlátozhatod, és igen gyerektartás pedig a gyereknek jár.

3. éves korig pedig csak a te felügyeleted alatt lehet vele, szóval nem kell félni tőle hogy elviszi.

2012. nov. 26. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem értelek: most akkor baj hogy lelépett vagy nem baj? Vagy csak bosszúból nem akarod a gyerek közelébe engedni?

Van apasági?

2012. nov. 27. 08:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért kéne nektek a gyerektartás.Én ugytudom h ilyenkor nem kell feltétlen az apa nevén lennie a babának és ugy is jár ha elötte volt apasági nyilatkozat.De ebben nem vagyok biztos sajnos szerintem nézz utána.Sok siker nekes meg a picinek!De tényleg ne idegeskedj mert ártasz vele a babának!Majd biztosan lesz valahogy!!!:)
2012. nov. 27. 09:04
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Ha anyagi és nevelési segítség kell, a családsegítő központ és a védőnő is támogatni fog.

A gyermek apjáról így nehéz mit mondani, de elég csúnya dolog, amit csinált, viszont próbáld összeszedni magad, a gyermeked még így is boldog, egészséges lesz, és ha megszületett, rá fogsz jönni, hogy teljessé teszi az életed!

2012. nov. 27. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Hasznald mar az agyad plz!

1.) elmehetsz a birosagra es kervenyezheted a gyerektartast, viszont azt is megmondhatod, hogy apuka ne lassa a larvadat, mert egy linkoci f**z.

2.) tajekozodj mar a sajat helyzetedrol, konyorogve kerlek.

3.) minek kellett olyan embertol teherbe esni, es veletlenul sem vedekezni, akit Te magad is megbizhatatlannak tartasz apasagra? Ez egy komoly dolog es NEM, nem mindenki valo szulonek.

4.) a penzugyeket majd megoldod, mert muszaj lesz. Orulj neki, ott vannak a szuleid, ok tamogatnak, biztos nem szolnanak meg erte ha a 3 ev gyes mellett el akarnal menni egyetemre/OKJ-ra stbstb. Nem sok, de valami es nehez lesz de nem lehetetlen.

2017. jún. 28. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!