Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 gyerek, az apa lelépett....

4 gyerek, az apa lelépett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A két nagyfiú apukájával 10 éve nem tartjuk a kapcsolatot, a középső és a legkisebb apukája fizet gyerektartást. A jelenlegi élettársam 2 hete elköltözött mert azt mondta ő így nem tud élni. Mit tegyek? Vissza lehetne csábítani? Hogy mondjam el neki hogy attól hogy nem az ő gyerekei még vállalnia kell a felelősséget??? Amikor összejöttünk tudta hogy sokgyermekes anyuka vagyok.........

2017. jún. 26. 20:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
20%
Szexi... randizzunk... hany eves vgy jól nézel.ki? 😁
2017. jún. 26. 21:13
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, akkor van 4 gyereked 3 apától és a mostani párod elhagyott, akitől egy gyereked sincs és most rá akarod húzni az összes apuka felelősségét? Ha tényleg így van, akkor te nem vagy normális. Milyen felelősségről beszélsz?
2017. jún. 26. 21:21
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondoltad majd ő pénzeli a gyerekeket? Szép egy sütemény vagy te.
2017. jún. 26. 21:28
 14/36 A kérdező kommentje:

Nem gyerektartást kértem csak hogy nevelje fel őket ha már vállalta a kapcsolatot

Kérem ne a rosszindulatot írjátok

Segitsetek!!!!!!

15/36 anonim ***** válasza:
100%
Pasit keresel vagy bankautomatát?
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

"Nem gyerektartást kértem csak hogy nevelje fel őket ha már vállalta a kapcsolatot "

Az nem a te, illetve a megszámlálhatatlan mennyiségű előző "valódi" apukák dolga lenne?

2017. jún. 26. 21:35
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nevelje fel őket, ha már vállalta a kapcsolatot??!

Neked kéne felnevelned meg az apjuknak, már ha egyáltalán tudod ki az apjuk, de komolyan.... Mi az te minden pasinak, akivel összesodor a sors odaszulsz 1-2 gyereket, majd továbbállsz?? Aztán meg követelőzől, hogy már pedig ha összejött veled egy fickó, akkor igen is nevelje fel az a férfi helyett a gyerekeket, aki sikeresen felcsinált és valóban felelősséget kéne vállalnia értük?

Nagyon el vágyó tájolva!!

2017. jún. 26. 21:40
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nevelje fel? Örökbe fogadta őket? Vagy amikor összejöttetek, akkor szerződésben rögzítette, hogy örökre veled marad és neveli a zabi gyerekeket és ha szétmentek, akkor kap 4!!! gyereket? Annyira régen nem is lehettek együtt, mert akkor már tőle is lenne gyereked elnézve az előzményeket!
2017. jún. 26. 21:47
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Ő veled vállalt kapcsolatot, nem gyerekeket fogadott örökbe.Neki aztán semmi felelőssége. Viszont neked, ha már 4 gyereket bevállaltál kutya kötelességed, inkább a gyári apukát hajszold ilyen vehemensen.
2017. jún. 26. 21:52
 20/36 jafnrétti ***** válasza:
100%
Még csak nem is a férjed volt, csak egy aktuális pasi, miért kéne neki bármilyen felelősséget vállalnia? Meddig voltatok együtt, mennyi idős koruktól nevelte veled a gyerekeket? Nevelte őket egyáltalán? Tényleg nem értem, miért gondolod, hogy neki itt bármi kötelezettsége lenne, akár jogi, akár erkölcsi értelemben.
2017. jún. 26. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!