Miért nem bízik bennem anya?
16 évesen én sem engednélek ott aludni. Nem feltétlenül a szex miatt. Egy 16 éves lánynak nem kell éjszakáznia egyáltalán. n plusz egy dolog történhet és az egy dolog, hogy Te megbízol a barátodban, de kérdés, hogy más mennyire látja megbízhatónak. Lehet, hogy anyukád nem ismeri a barátodat ezért félt...valahol ez a normális szerintem.
Szerintem meg elég nagy korkülönbség ebben az időben az, hogy valaki húsz vagy tizenhat. Te még sulis vagy, ő már nem. Neki kell a szexuális élet, nem gondolom, hogy Neked is kellene feltétlenül...:-S
"20 éves és szerintem nem nagy a korkülönbség mert a 16-17 évesek egy dolgot akarnak :)"
erre már fentebb utaltam. Szerintem elég nagy baj, ha a 16-17 évesek egy dolgot akarnak...nem csak baj, de szégyen is...:-S na látod ezért nem bízik benned anyukád...
2o-L
Szerintem is félt!!!
,,Fiatalság,boldonság"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!