Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az a név, hogy Manda?...

Tetszik az a név, hogy Manda? Anyakönyvezhető? Milyen művészi (anyakönyvezhető) neveket ismersz? (ami festőnek vagy/és balett táncosnak illene)

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 20:01
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
a szülő úgy nevezi el a gyerekét, ahogy neki tetszik. mint mondtam, nekem is vannak különleges nevű ismerőseim és egyikük sem utálja a nevét, sőt, szeretik. nem hiszem, hogy a névválasztástól lesz valaki jó szülő. egyszerűen nem adok neki tucatnevet. csak az ismerősi körömben van 5 Andrea, 3 Anikó, ismerek egy rakás Dorinát, Krisztinát és 4 kisbabából van 3 Lili meg egy Dávid. marha nagy egyéniség valakinek tucatnevet adni! inkább az a szomorú, ha valaki szerint csak az a jó, ha már a névválasztásban is mindenáron hétköznapiak akarunk lenni. csúfolni meg mindnekit lehet. volt egy duci Anna nevű osztálytársam, szegényt kannának hívták 8 évig a fiúk és még sorolhatnám.
2010. máj. 20. 10:04
 32/40 anonim ***** válasza:
51%
mellesleg pedig az intelligenciaszint ott mutatkozik meg, mikor még egy felnőtt is azon röhög, hogy mást hogy hívnak. gondolom a gyerekednek is azt tanítod majd, hogy csúfolja az ilyen gyerekeket. ezt nevezem intelligenciának!
2010. máj. 20. 10:06
 33/40 anonim ***** válasza:

ma 10:06

Ismerem a gyerekeket és tudom, milyen gonoszak is tudnak lenni néha. Ezért mondtam ezt a lehetőséget is a kérdezőnek, nehogy ovis-sulis korában kelljen vigasztalnia a gyereket a többiek miatt.

2010. máj. 20. 10:37
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem azért h panaszkodjak de mi itt válaszolgatunk lelkesen. Némi visszajelzés nem ártana a kérdezőtől. Csak nekem van hiányérzetem e téren?
2010. máj. 21. 22:45
 35/40 anonim ***** válasza:

Érdekes elképzelni egy Manda nevű öregasszonyt.

Nekem egyébként a mandarin jut róla eszembe.

2010. máj. 22. 18:31
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Attól intelligens valaki, ha nem röhög más nevén? Bocsi, akkor én hülye vagyok. Nem fogok fapofával ülni és végighallgatni a legröhejesebb neveket. Igenis röhögni fogok, ugyanúgy ahogy más röhög az én hülyeségeimen. Ennyi...Ha te ettől érzed magad intelligensnek, hát tapsold meg magad, IQ harcos vagy.
2010. máj. 22. 18:41
 37/40 A kérdező kommentje:
kösz,mindenkinek a választ... a többségnek nem tetszik a Manda név. Hát jó.Nekem akkor is tetszik,egyébként meg úgy fogom nevelni a picit és annak,ami neki tetszeni fog. Nem fogok ráerőszakolni semmit!
2010. máj. 23. 11:14
 38/40 anonim ***** válasza:
attól tartom magam intelligensnek, hogy nem köszörülöm a nyelvem mások nevén és főleg nem szólok be alpári stílusban ezért más szülőknek. az tetszik neki, kész. sajnálom, ha neked ez fáj. te is úgy hívod a gyereked, ahogy akarod és örvendhetsz, hogy te rendes szülő vagy. ennyi.
2010. máj. 23. 14:18
 39/40 anonim ***** válasza:
Ha így akarod becézni a kisbabádat, hát tedd, mert így még aranyos. Lehet, hogy megszereti, és rajtaragad. De helyette anyakönyveztess neki valami emberi nevet, mert ha nem jön össze az álmod, és a balett helyett a bírkózás tetszik meg neki, az ciki lesz. Különleges embert különleges név nélkül is észreveszel.
2010. máj. 24. 14:38
 40/40 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válaszokat. Hát,a Lilla mellett döntöttünk.
2010. jún. 16. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!