Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az a név, hogy Manda?...

Tetszik az a név, hogy Manda? Anyakönyvezhető? Milyen művészi (anyakönyvezhető) neveket ismersz? (ami festőnek vagy/és balett táncosnak illene)

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 20:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Nekem a Nanda név tetszik inkább,és még hasonló is.

Bocsi,de a Manda nevet még nem hallottam,lehet, hogy én vagyok elmaradva.:)

2010. máj. 19. 20:20
 12/40 anonim ***** válasza:
a Manda szerintem sem a legjobb,de ha két nevet adsz a gyerekednek akkor választhat,adsz egy "művészibbet"és egy átlagosat,és azt használja amelyiket akarja,ha nekem gyerekem lesz Mirjam lesz:)
2010. máj. 19. 20:24
 13/40 anonim ***** válasza:
51%
Nekem tetszik is, meg nem is! ha gyerekem lesz, és lány akkor Keiko lesz, ha meg fiú akkor Toshiro, vagy Toujigamori
2010. máj. 19. 20:25
 14/40 anonim ***** válasza:
5%

Nekem tetszik..szép, és egy névnek az a lényege, hogy megkülönböztessen..ma mindenki előszedi a régi neveket, mint a Hanna vagy a Lili, miközben az óvodákban huszonnyolc Hanna és harminchét Lili, illetve három Hanna Lili szaladgál.Ebben nincs semmi egyedi..szóval én támogatom a Mandát.

A többieknek: senki nem tudja, mi lesz a gyerekéből, de azért (akár bevalljuk, akár nem) szinte mindenkinek él egy kép magában róla..és a szülő később (tudatosan vagy tudat alatt) igenis be fogja iratni balettra, rajzszakkörre, fociklubba, sakk klubba (kinek mi tetszik), mert úgy gondolja, jó ötlet.Ez a szülő a művészeteket preferálja, így nyugodtan adjon a gyerekének ilyen nevet, ha szeretne, nyugodtan írassa be balettra, stb..ha a gyerek nem akarja, vagy nem jó benne, úgyis kiütközik, de legalább lesz egy szép neve.

2010. máj. 19. 20:29
 15/40 anonim ***** válasza:
Szép név szerintem, de itthon furcsán hangzik. Ha a vezetéknévhez illik, akkor nincs gond, de ha nem, akkor szegény gyereket szekálni fogják a nevével. Annyi szép más, normális hangzású név van. Miért kell kiszúrni a gyerekkel? Inkább legyen Melinda, ha már "művészi" nevet akarsz adni a lányodnak.
2010. máj. 19. 20:32
 16/40 anonim válasza:
23%
Tarzán az szép név sztem.... xD
2010. máj. 19. 20:38
 17/40 anonim ***** válasza:
Nekem a Manda annyira nem tetszik. Esetleg Amanda. Az viszonylag szép, szerintem. Gyönyörű női név a Léna, például.
2010. máj. 19. 20:42
 18/40 anonim ***** válasza:
37%

Sztem legyen

éoléon

vagy

kaszni

:):D

2010. máj. 19. 20:43
 19/40 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. És tényleg gondold meg, mert a rossz névválasztás megkeserítheti az életét szerencsétlennek. Ismerősöm 25 éves, Frigyesnek hívják becenece Frici ugye, és mondta ha a mai napig bemutatkozik sokan elmosolyodnak vagy elröhögik magukat. Nyilván ez a másik ember intelligencia szintjét is tükrözi, de ettől függetlenül nem kellemes érzés. És még a Frigyes nem is annyira nevetséges név.
2010. máj. 19. 20:51
 20/40 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik. Az én lányom Annabella lesz. A mi családunkban van művész és teljesen átlagos neve van (Fanni Ibolya).
2010. máj. 19. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!