Tetszik az a név, hogy Manda? Anyakönyvezhető? Milyen művészi (anyakönyvezhető) neveket ismersz? (ami festőnek vagy/és balett táncosnak illene)
Nekem a Nanda név tetszik inkább,és még hasonló is.
Bocsi,de a Manda nevet még nem hallottam,lehet, hogy én vagyok elmaradva.:)
Nekem tetszik..szép, és egy névnek az a lényege, hogy megkülönböztessen..ma mindenki előszedi a régi neveket, mint a Hanna vagy a Lili, miközben az óvodákban huszonnyolc Hanna és harminchét Lili, illetve három Hanna Lili szaladgál.Ebben nincs semmi egyedi..szóval én támogatom a Mandát.
A többieknek: senki nem tudja, mi lesz a gyerekéből, de azért (akár bevalljuk, akár nem) szinte mindenkinek él egy kép magában róla..és a szülő később (tudatosan vagy tudat alatt) igenis be fogja iratni balettra, rajzszakkörre, fociklubba, sakk klubba (kinek mi tetszik), mert úgy gondolja, jó ötlet.Ez a szülő a művészeteket preferálja, így nyugodtan adjon a gyerekének ilyen nevet, ha szeretne, nyugodtan írassa be balettra, stb..ha a gyerek nem akarja, vagy nem jó benne, úgyis kiütközik, de legalább lesz egy szép neve.
Sztem legyen
éoléon
vagy
kaszni
:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!