Tetszik az a név, hogy Manda? Anyakönyvezhető? Milyen művészi (anyakönyvezhető) neveket ismersz? (ami festőnek vagy/és balett táncosnak illene)
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 20:01
21/40 anonim válasza:
Nem tetszik a Manda, bocsi:) Akkor már inkább Amanda az szebb sokkal. Van egy Vanda nevű barátnőm az is tök jó név sztem és nem is túl gyakori.
Ami viszont a kedvencem és ha egyszer lesz egy lányom akkor tuti így fogom hívni az az Amarilla. Dallamos, és nekem valahogy mindig egy gyönyörű nő képe jelenik meg előttem ha erre a névre gondolok. És a becézése Rilla az pedig sztem szintén fontos hogy lehessen becézni.
Hát remélem segítettem.
23/40 anonim válasza:
Mendegél a Mandarin ez bombajó, ez bombajó!
Művészi...:$
24/40 anonim válasza:
Manda az nem jó mert az egy ruhamárka csak nem akarod egy márkáról elnevezni a gyereked vagy igen?
25/40 anonim válasza:
Hívjad Csillagnak. A mostaniakhoz képest normális, és benne van, hogy sztár lesz :D
Remélem, leesik.
26/40 anonim válasza:
Legyen Kleopátra! Ilyen névvel még politikus is lehet belőle.
27/40 anonim válasza:
nekem egyből a mandala jut róla eszembe, ami mondjuk szép persze...:) névnek hogy Manda annyira nem tetszik. Hidd el nem a nevétől lesz különleges valaki, hanem a személyiségétől. Azt meg névvel úgysem tudod befolyásolni. Na meg nem mindegy milyen a vezetéknév. Mondjuk egy kovács dzsennifer furcsán hat. de ez csak egy példa. Egy jó vezetéknévvel még hangozhat jól is:)
28/40 anonim válasza:
nekem tetszik. nem gondolnám, hogy megkeseríti a gyerek életét egy különleges név. több ilyen embert ismerek és büszkén viselik. inkább, mint valami ócska tucatnév. ha nekem egyszer gyerekem lesz biztos, hogy valami különlegeset választok, egye csak a penész a rosszmájúakat. nekem tetszen.
29/40 anonim válasza:
Utolsó: neked tetsszen? Ez a lényeg benne? Hogy felvághass? Az nem is érdekel, hogy a gyerekedet kiröhögik suliban. Na hát gratulálok neked! Megmutattad az intelligencia szintedet :) Remélem soha nem lesz gyereked...
30/40 anonim válasza:
Halálra fogják cikizni a suliban...
Manda - Randa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!