Ez csak rájuk tartozik, nem? Most miért nem elfogadott?
Egyik kollégámmal beszélgettünk, hogy ő kijelentette párjának, hogy csak annyi a dolga, hogy rendezze a háztartást, dolgoznia nem kell. (De persze legyen minden rendben, ami ilyenkor elvárható.) Ők ezt ketten megbeszélték. Viszont mesélte, hogy a testvére teljesen ki van akadva ezen, és állandóan csak idegesíti, hogy miért csinálja ezt.
Én úgy vagyok vele, ha megtehetik miért ne. Régen ez nem volt probléma, akkor ez most miért oly megbotránkoztató?
Nem pontozlak le, teljesen korrekt, viszont ez érdekel: munka után te is csinálsz házimunkát, vagy csak a nő csinálja?
hát ez elszállt.
tehát nehéz lenne bekapcsolódni mondjuk 40 esetleg 50 fölött a munkába, ha az ember főzésen, takarításon kívül semmit sem csinált a jól kereső férje mellett.
Az, hogy angolul tárgyalóképesen tudjon az ember, normál munkahelyen már teljesen alap. erre jön még nem tudom hány program ismerete és még X db felsőfokú nyelvtudás, és akkor is még a vállalati ranglétra alján van az ember. Arról nem is beszélve, hogy dolgozni kell, mint a motolla.
Hogy lehet felvenni a versenyt olyannak, aki akkor ment el szülni, mikor még jóformán internet is alig volt, szerintem sehogy. És csak reménykedni lehet, hogy ha szerencséje van, akkor nem is kell. De azért jobb viszonylag biztosabb lábakon állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!