Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nálatok is gond, vagy...

Ez nálatok is gond, vagy teljesen megszokott, elfogadott?

Figyelt kérdés
Anyám rámszólt,hogy öltözzek fel,mert csak egy szál bugyiban vagyok.Most ez miért zavarja őt?Nekem így teljesen jó.Nálatok mennyire okoz gondot az,ha valaki csak fehérneműben/alsóban van,esetleg meztelenül? 13/L
2014. okt. 14. 17:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha csak anyáddal vagy ketten, még oké. De 13 éves vagy, hát én se a melledet akarnám nézni egész nap, ha a lányom lennél. Nálunk a családban soha senki nem mászkált pucéran a másik előtt.
2014. okt. 14. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem igaza van edesanyadnak. Nalunk nem elfogadott.
2014. okt. 14. 17:50
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Már megint kezded? Jól nevelt lány nem császkál alsónemúben, a többinek meg tilos. Legalább egy pólót és kis nadrágot húzzál fel. Mit akarsz kifejezni az öltözetlenségeddel?
2014. okt. 14. 17:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Közösségekben élünk, nem csak az számít, hogy "neked mi a teljesen jó"

"Nálatok mennyire okoz gondot"

Felöltözve vagyunk- ezért nálunk 1 db gonddal kevesebb.

2014. okt. 14. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Soha nem mászkálunk otthon sem fehérneműben! Igaza van az anyukádnak. Ez csak nagyon primitív, elmaradott, igénytelen embereknél szokás.
2014. okt. 14. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a család többi tagját zavarja, ne mászkálj előttük félmeztelenül, meztelenül.
2014. okt. 14. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Előfordult régebben, hogy valamit elfelejtettem fürdés előtt, már meztelen voltam, és átsétáltam így a lakáson, amikor a szűk család volt jelen. Bár apám vagy öcsém előtt azért inkább tekertem magamra egy törülközőt, mert kellemetlen mindannyiunknak.

De valódi meztelenkedés igazából csak akkor van, ha a barátommal vagyok, és mondjuk hétvégén otthon szinte végig ágyban vagyunk. Hogy ez életforma legyen csak úgy... hát, nudistának születtél, ott vannak a Margitsziget oldalában a rokonlelkek :D

2014. okt. 14. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ezt csinálja a húgom 19 évesen, marha zavaró. Öltözz fel! Nem kell egész nap egy szál bugyiban flangálni, ez másokat zavar.
2014. okt. 14. 18:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam,de csak a szobámban vagyok bugyiba,ha kimegyek valamiért,akkor magamra kapok egy fürdőköntöst.Amúgy nem vagyok szégyenlős senki előtt,direkt ezért veszek fel egy köntöst,amikor kimegyek,hogy másokat ne zavarjon,tehát csak a szobámban vagyok így.Ez miért baj neki?Amúgy meztelenül is ellenék,csak szőrösödik odalent:$
2014. okt. 14. 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Ja, ha csak a szobádban vagy úgy, akkor viszont csss. Abba ne szóljon bele, míg csukva az ajtód.
2014. okt. 14. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!