Ez nálatok is gond, vagy teljesen megszokott, elfogadott?
Figyelt kérdés
Anyám rámszólt,hogy öltözzek fel,mert csak egy szál bugyiban vagyok.Most ez miért zavarja őt?Nekem így teljesen jó.Nálatok mennyire okoz gondot az,ha valaki csak fehérneműben/alsóban van,esetleg meztelenül? 13/L2014. okt. 14. 17:45
11/13 anonim válasza:
Honnan tudja hogy vagy a szobádban?
Mi itthon, mert sak ketten vagyunk a férjemmel mindig fehérneműben vagyunk, otthon is elfogadott volt mindig, ha nem tanga, hogy bugyi és trikó, ( ezek többet takarnak mint egy bikini jóval) de a meztelenség nem volt jellemző, bár senki nem ijedt meg, ha úgy látta a másikat, de szandékosan nem járkaltuni úgy a lakásban....
12/13 anonim válasza:
Amikor a férjemmel még csak jártunk és összeköltöztünk, volt, hogy pucéran voltunk a lakásban, de lássuk be azért más, mint a Te helyzeted. Igazán megtisztelhetnéd a szüleidet azzal, hogy felöltözöl.
13/13 anonim válasza:
tényleg más ha valaki a párja előtt meztelen vagy az anyukája előtt.
szerintem is öltözz fel, főleg télen. nyáron nekem is volt amikor melgem volt és bikiniben voltam itthon. de én se vagyok kíváncsi a húgom testére, oké ha véletlenül rányitok a fürdőben nem gáz, de szándékosan nem.
ha csak a szobádban vagy úgy, akkor zárd kulcsra és készíts oda egy pólót ha kopognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!