Mikor éreztétek először azt, hogy az élet valóban nehéz?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok akkor, és mi volt az a dolog, ami miatt először tudatosult bennetek, hogy az élet nemcsak habos torta.2010. máj. 19. 13:26
21/29 anonim válasza:
4 éves koromban meghalt az anyám. talán akkor kezdődött.
22/29 anonim válasza:
Még nem olvastam el a többi választ.
Nekem idén: két hónapja nincs áram a házunkban, és pár hónapja gáz sem.
Nem otthon vagyok, de itt, így még a vizsgáimra sem tudok készülni, mert megörülök.
Plusz a sráccal akivel tlaizgattam, sem tudom mi lezs..
Tényleg nem kérek sokat, csak ezeket vissza.
Nagyon sok dolgot átértékeltem, és fenőttebb lettem, huszonegykét évesen is....cska már kapnám vissza...
23/29 anonim válasza:
kb 8 éves koromban jöttem rá amikor az anyukám elkezdett inni.
24/29 anonim válasza:
17 évesen, egyedül maradtam. Teljes vagyonom, a rajtam lévő ruha volt.Még a 18. szülinapomról is elfeledkeztem.
Egyetlen előnye volt, edzettebb lettem.
25/29 anonim válasza:
20 évesen.
Amikor a nem megfelelő tanulmányi eredményem miatt kiraktak a koliból, anyámék meg nem akartak támogatni.
26/29 anonim válasza:
Amikor 25 évesen elkezdtem dolgozni. Addig funny volt minden..
27/29 A kérdező kommentje:
Mostanság 19 évesen, amikor rájöttem, hogy nem azt tanulom az egyetemen, ami érdekel (én rossz döntésem, életem első igazán rossz döntése), illetve a családomban is vannak problémák (szülők + anyagi) amik eddig nem voltak jellemzőek. Most nagyon rosszul érzem magam, reggelente szomorúan kelek. A gyermekkorom tökéletes volt, mindenem megvolt, kitűnően tanultam stb.
2010. máj. 19. 15:55
28/29 anonim válasza:
Hát,nem akarlak elkeseríteni,de ettől még nem igazán nehéz az élet,legfeljebb adódtak kellemetlenségek...akik válaszoltak,valóban igazán NEHÉZ,sokszor FELDOLGOZHATATLAN dolgokról írtak.
29/29 anonim válasza:
4 évesen, amikor anyám szeretője megverte anyámat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!