Ti mit tennétek a helyemben (férj eltartás)?
3 éve vagyunk együtt a férjemmel. A kapcsolatunk elején még dolgozott közel 1 évig, de aztán otthagyta a munkahelyét, mondván, hogy utálja, és nem akar alkalmazott lenni.
Ezt megértem, viszont így rám hárul a pénzkereset minden gondja. Időnként vannak alkalmi munkái, amivel keres kisebb összegeket, de van, amikor hónapokig semmit. Én vállalkozó vagyok, elég jól keresek, de rengeteget dolgozok és nagyon idegesít, hogy ő alig csinál valamit. Azt ígérte, hogy segíteni fog a vállalkozásomban, de nem erőlteti meg magát. Ha szóvá teszem, még neki áll feljebb, arra hivatkozik, hogy 1-2 olyan dolgot megcsinált, ami pénzt hozott, illetve ami által megspóroltunk elég sokat. De ezek elhanyagolható összegek ahhoz képest, amennyit én kettőnkre költök.
A kapcsolatunk egyébként nagyon jó lenne, de a fenti probléma kezdi megmérgezni az életünket, egyre többet veszekszünk emiatt. Egyszerűen rosszul esik, hogy ő nem tesz semmit azért, hogy közösen előbbre jussunk.
Most már belefáradtam ebbe, de fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Én szeretem őt még mindig, anyagiak miatt vessek véget egy egyébként jó kapcsolatnak? És ha ott hagyom, mi lesz vele, hiszen képtelen megállni a saját lábán, és nincs is senki (rokon, ilyesmi) aki segíthetne neki.
Ti mit tennétek a helyemben és mi a véleményetek erről az egészről?
Nem értem, hogy mi a bajotok egy háztartásbelivel?!
Egyszerűen nősoviniszták vagytok!
Szerintem az anyagiak eléggé meg tudják mérgezni a viszonyt, és nem is jó házasság. Lehet, most még igen, de 5 év múlva már utálni fogjátok egymást, mert te állandóan szekálod, ő meg nem keres munkát. Egyáltalán miért nem keres állandó munkát?
És ha otthagyod, mi lesz vele? Hát visszamegy közalkalmazottnak, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!