Milyen a kapcsolatod apád élettársával? 18/F
19 eves lany vagyok, nekem is nagyon jo :) hetvegente szoktam apanal lenni, teljesen csaladkent mukodunk mar evek ota, jol kijovok az elettarsaval, van h kettesben megyunk el ide-oda.
anyaval elek, az o uj parjaval ugyanez a helyzet, nagyon birjuk egymast, es mivel ugyanazt a sportot uzzuk, es rajongunk erte, gyakran jarunk meccsre meg ilyesmi.
Hányni tudnék attól, ahogyan a szüleim a válásukat intézték. Azért is nem igazán kerestem apámmal a kapcsolatot, egy idő után, miután elváltak, mert állandóan mentek a "biztos két kapura játszol", és hasonló megjegyzések. Egymással nem voltak hajlandóak felnőtt emberek módjára beszélgetni, ezért jóformán az összes frusztrációjuk rajtam csapódott le. Ezután úgy döntöttem, hogy a lelki béke érdekében akkor nem találkozom apámmal. Igazából ő sem keresett utána, sem engem, sem a tesóm, szóval nagyon nem rázta meg a dolog.
Ebből kifolyólag tüzetesebben nem ismertem meg az új élettársát sem.
Szintén 18F.
nekem nagyon rossz.
szerintem utál. xD
Engem utál. De én is őt. Mondjuk ő nem nyiltan csinálja, mert ahhoz gyáva.
De amit anyuval próbáltak csinálni (megpróbálták kiforgatni mindenéből, holott apám csalta meg), azt nem tudom megbocsátani.
Jó a kapcsolatom vele, de nem szoktunk gyakran találkozni. Max. évi 3-4-szer, messze lakunk egymástól. Az előző nőt egyáltalán nem kedveltem, és ő se engem, bár akkor még gyerek voltam. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!