Szerintetek ez korrekt dolog volt az apámtól?
El tudom képzelni, hogy sok helyen ez a 3000 Ft-ot nagyon is hiányzik a családi kasszából, és nem számítottak ilyen váratlan, felesleges kiadásra.
Persze általában családban nem kérnek ilyenért pénzt. De ha nincs nekik, és ezzel gondot okoztál nekik, akkor megértem, hogy elkérte.
Igen korrekt volt
egy: nem ő akart elmenni érted
kettő: lehet lett volna más dolga is vagy csak egyszerűen pihenni
három: nekik se ingyen adják a benzint
négy: az egész a te hibád volt, még szép hogy kifizetteti. sőt, én a BICIKLI nem bicigli javítását se fizetném, jön a nyár, majd szépen megkeresed az árát.
Gondolom pedagógiai célzattal kérte el apád tőled a benzinpénzt, hogy megtanuld(...végre?) hogy az életben semmit nem adnak ingyen, - a BICIKLIT sem! - minden holmidért a szüleid keményen megdolgoztak, te meg nem becsülöd annyira sem, hogy vigyázz rá.
Az a minimum, hogy leüvölti a fejed, más lehet, hogy megrakott volna alaposan.
Te meg szépen keresd meg az elmebeteg haverodat és vasald be rajta a 3ezret, ahogy nagyon okosan már írta előttem valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!