Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóba jöhetne-e nálatok, hogy...

Szóba jöhetne-e nálatok, hogy egy ellenkező nemű barátotokkal egy baráti nyaralás alatt egy ágyban aludjatok (vagyis egyágyas szobában)?

Figyelt kérdés
Úgyis, ha mondjuk az egyik fél nem csak barátként tekint a másikra?
2010. máj. 17. 18:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hogy miért kérdezed
2010. máj. 17. 19:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Bátorítva van? Ezt hogy érted?
2010. máj. 17. 19:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy pasival befekszel éjszakára egy ágyba, akkor azért mindig benne van a pakliban, hogy szex is lehet belőle. Ha a pasinak tetszel, de neked ő nem tetszik, akkor semmiképp nem ajánlom, mert kellemetlen szituáció jöhet ki a végén. Lehet, hogy ő hallgatólagos beleegyezésnek veszi, hogy hajlandó vagy együtt aludni vele.
2010. máj. 17. 19:18
 14/22 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a franciaágyas szobákban az esetek nagy többségében két összetolt ágy van, ha nem az eseted a pasi, érdemes azzal kezdeni az estét, hogy széthúzzátok, akkor senki nem fog meglepődni az éjszaka közepén, hogy mit akar illetve nem akar a másik.
2010. máj. 17. 19:20
 15/22 anonim ***** válasza:

hát velem is megtörtént már olyan hogy fiúval aludtam együtt, mikor van barátom. mindketten tudtuk hogy nem lesz semmi, hisz nem vonzódunk egymáshoz. a legjobb barátok vagyunk! volt h én meg a barátnőm egy nagy ágyon még 3 fiúval aludtunk együtt.

ha pedig nem csak barátként tekintetek egymásra akkor meg pláne hogy aludjatok együtt :D :P

2010. máj. 17. 19:39
 16/22 anonim ***** válasza:

En meg fiatal vagyok, 19 eves, siman megtennem. A mi korosztalyunkban, ez szerintem egy-egy osszejovetelkor belefer, ha nincs mas megoldas.

De, ha mar idosebb korosztaly, ahol neha megesik az egyejszakas kaland, akkor mar nem, ill. abban az esetben sem, ha a masik fel tobbet erez.

De, csak te tudod eldonteni, hogy mi a veszelye ennek. Te ismered. Arra gondolj, hogy neked hogyan esne, ha egy olyan szemely fekudne melletted, akibe beleszerettel. Nehez dolog lenne nem kihasznalni az alkalmat, nem?(:

2010. máj. 17. 19:41
 17/22 anonim ***** válasza:
én is kérem a hozzá tartozó sztorit!!!
2010. máj. 17. 19:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Isten áldjon meg mondd már el, hogy miért kérdezed:)
2010. máj. 17. 19:49
 19/22 anonim ***** válasza:
sima ügy de tuti sex lesz belőle, és lehet később ez nem lesz olyan jó!!!!
2010. máj. 17. 20:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Olyan emberrel tuti nem aludnék és nem is aludtam soha egy ágyban, akiről tudtam, hogy többet akar a barátságnál. Amíg nem volt komoy (vagy semmilyen) kapcsolatom, addig a gyermekkori barátaimmal, akikkel amúgy 10 éve egy társaság vagyunk, aludtam együtt, amióta a férjemmel vagyok, s már akkor is, amikor cska udvarolt nekem, már nem aludtam egy ágyban senkivel. Tudom, hogy ez neki rosszul esne.

Bár mostanában nem éjszakázok egy buliban sem egy jó ideje :)

24L

2010. máj. 17. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!