Szóba jöhetne-e nálatok, hogy egy ellenkező nemű barátotokkal egy baráti nyaralás alatt egy ágyban aludjatok (vagyis egyágyas szobában)?
hát velem is megtörtént már olyan hogy fiúval aludtam együtt, mikor van barátom. mindketten tudtuk hogy nem lesz semmi, hisz nem vonzódunk egymáshoz. a legjobb barátok vagyunk! volt h én meg a barátnőm egy nagy ágyon még 3 fiúval aludtunk együtt.
ha pedig nem csak barátként tekintetek egymásra akkor meg pláne hogy aludjatok együtt :D :P
En meg fiatal vagyok, 19 eves, siman megtennem. A mi korosztalyunkban, ez szerintem egy-egy osszejovetelkor belefer, ha nincs mas megoldas.
De, ha mar idosebb korosztaly, ahol neha megesik az egyejszakas kaland, akkor mar nem, ill. abban az esetben sem, ha a masik fel tobbet erez.
De, csak te tudod eldonteni, hogy mi a veszelye ennek. Te ismered. Arra gondolj, hogy neked hogyan esne, ha egy olyan szemely fekudne melletted, akibe beleszerettel. Nehez dolog lenne nem kihasznalni az alkalmat, nem?(:
Olyan emberrel tuti nem aludnék és nem is aludtam soha egy ágyban, akiről tudtam, hogy többet akar a barátságnál. Amíg nem volt komoy (vagy semmilyen) kapcsolatom, addig a gyermekkori barátaimmal, akikkel amúgy 10 éve egy társaság vagyunk, aludtam együtt, amióta a férjemmel vagyok, s már akkor is, amikor cska udvarolt nekem, már nem aludtam egy ágyban senkivel. Tudom, hogy ez neki rosszul esne.
Bár mostanában nem éjszakázok egy buliban sem egy jó ideje :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!