Milyen programokat szoktatok csinálni az ellenkező nemű barátotokkal (szóval nem párotok)?
Első és második válaszadó vagyok:
a pasas akivel biciklitúrázok, séták tömkelegével, már 5 éve ismerem. Van olyan barátnője, aki a partnere is egyben. Én "csak" haver vagyok neki 5 éve.
LEHETSÉGES férfi-nő között barátság, nálam ez már 5. éve működik!
Férfi is nő között lehet barátság. Csak elég érettnek kell lenni, hogy az ember ezt beismerje, és ne lépje át a határokat.
Mi voltunk mr moziban, pizzázzni, dvd- nézés, közös süti sütés, kutyasétáltatás, ittunk jégkását, chips + energiaitalozás sétálás közben.
Ja és elvittem magammal ruhát venni, teljesen ki volt akadva, mert hogy mit tökölök...:D
19L, és születésem óta vagyunk legjobb barátok a fiúval.
sörözünk, könyvtárba megyünk, együtt tanulunk, olvasunk, koncertre járunk, vagy csak egymás mellett fekszünk a fűben, és beszélgetünk.
én 19L ő 23F, (nekem van párom, abszolút nincs baj belőle, mert neki is van ellenkező nemű barátja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!