Milyen programokat szoktatok csinálni az ellenkező nemű barátotokkal (szóval nem párotok)?
Figyelt kérdés
Csak úgy érdekel, mert én pl van h elmegyek egy ilyen barátommal moziba, de van aki szerint ez gáz..kort és nemet is légyszi2010. júl. 21. 14:22
11/14 Funktasztikus válasza:
meg elmegyünk sok haverral erdöbe....
12/14 anonim válasza:
(majdnem) bármit...csak arra kell vigyázni, hogy ne lépjétek túl azt a bizonyos határt. Nekem és az egyik legjobb gyerekkori barátnőmnek pár éve sajnos részegen sikerült. Azután a barátság is megromlott.
13/14 anonim válasza:
16L vagyok, a legjobb barátom 21/F. Tökjól megvagyunk, mi is eljárunk moziba, hétvégén együtt bulizunk, nyársalások szoktak lenni, most, hogy jóidő van. Néha csak úgy elmegyünk kocsikázni, mikor unatkozunk, vagy ha dolga van valahol messze, elhív magával. Szerintem nem gáz. Amúgy meg ha egyszer átfordul szerelembe a barátság, akkor ez van. Az se gáz.. :D Mi már 4 éve legjobb barátok vagyunk... Ebből ezután se lesz már szerelem szerintem. :) De jobb is így.
14/14 anonim válasza:
Nincsenek ellenkező nemű barátaim... :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!