Esküvő helyett erre költenénk azt a rengeteg pénzt - most megy a hiszti. Ez tényleg olyan rossz?
A párommal házasság pártiak vagyunk, praktikus okokból is tervezünk összeházasodni. Természetesen mi is nagyon örülnénk egy csodaszép mennyegzőnek, mesés virágokkal, álomruhával stb. de olyan mocskosul drágának tartjuk, amit egyszerűen nem akarunk kifizetni egyetlen napra.
Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy ebből a pénzből elmegyünk 2 hónapra nyaralni, pihenős-kirándulós-kultúra megismerős utazást szerveztünk Ázsiába, több országba. Egy életre szóló élmény lesz és nem 10 óra hanem 60 nap. Tervezzük, hogy szépen kettesben összeházosodunk majd ott valahol, itthon meg tartunk egy nagyon kis létszámú koccintást a közeli szeretteinknek és barátainknak.
Szerintem zseniális, mind a ketten oda meg vissza vagyunk az ötlettől. Azt hittük nem fogunk különösebb ellenállásba ütközni, de itthon kitört a 10 felvonásos hattyú halála. Természetesne nem fogjuk megváltoztatni a tervünket mert ezek után már annyira se tudnánk jó szájízzel és szívből jövő örömmel végigcsinálni egy esküvőt itthon, de azért érdekelne mások véleménye.
TÉNYLEG annyira az ördögtől való az, hogy egy csillivilli esküvő helyett mi inkább 60 napot utaznánk más kultúrákat megismerve, kikapcsolódva, unokáknak mesélős élményeket átélve? :/
(Nem ők fizetik, nem volt semmi megszervezve amit le kellene mondani, nincs gyerek/kutya/cica akire vigyázni kell és mivel online vállalkozunk így a megélhetésünket sem érinti az út)
18. vagyok:
Szóval az utazással nincs baj, èn se dobnèk ki esküvőre milliókat, nem is tettük
Ez tök okè
De egy kis esküvőt itthon a családnak tarthattatok volna-nem egy koccintást ès utana irány utazni.
Erre akartam kilyukadni.
Nem akarom leszólni az esküvődet, jogom sincs hozzá, nem is nyúlkálhatok a pénztáratokban, de a kérdező nem arról beszél, amiről te. A tiétek nem lagzi volt, azt ne mondd nekem, hanem inkább kis családi eszem-iszom. 20 fő, az 9 ember mindkét oldalról. Az pont annyi, hogy a nagyon nagyon nagyon szűk közeli rokonság, ami inkább csak a család. Az tényleg egy kaja, semmi más, és itt nem erről van szó. Kajálni meg bármikor elmehet a család együtt, nem kell ahhoz házasságkötés.
23.
A kèrdező meg semmit nem akar tartani....
Pont ezt mondtam, hogy nem kell lagzit tartani meg milliókèrt álomvirággal meg mesès ruhával amiről a kèrdező beszèlt, de akkor az a megoldás hogy akkor "k*apja be mindenki, akkor nem tartunk semmit" ?
Erre írtam hogy szűk családnak lehet tartani a szertartás után egy vacsorát, nem vagja őket földhöz, attól el lehet utazni mèg..
Mert csak a csili vili hintós lagzi meg a semmi lètezik, nincs a ketth közt semmi szerinted is? Fura gondokodás..
18 fő= 3 szülő, 3 testvèr, 3 sógor/sógornő, 3 nagyszülő, a 3 testvèrtől 2-2-2 gyerek kisebbek nagyobbak vegyesen ès ennyi.
"Tervezzük, hogy szépen kettesben összeházosodunk majd ott valahol, itthon meg tartunk egy nagyon kis létszámú koccintást a közeli szeretteinknek és barátainknak."
Ezt írtam, szóval nem csak fotón látnánek minket párként a családtagok :) De tényleg nem csinálnák belőle semmi többet egy szép vacsinál. Esküvői ruha, hajtorony meg minden ilyesmi nélkül. :)
Mi is Balin esküdtünk 45 napot voltunk kint.
Nem akartunk milliókat költeni egy napra, úgy hogy tudjuk a rokonság mit gondol.
A szüleink teljesen kiborultak, mit képzelünk már megterveztek, mit gondolnak majd a rokonok :D Végül boldog 45nap volt rá 9 hónapra megszületett Viktor meglepetés baba :)
Itthon tartottunk egy ebédet szülőkkel, párom keresztgyerekei szüleik ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!