Van rossz hatása is a tsmt tornának?
Sziasztok
Idegrendszeri èretlensèg beszèd hiàny ès autisztikus tünet miatt jàrunk tsmt tornàra.
3èves kislàny.
3-ik hete csinàljuk otthon.
Viszont mióta csinàljuk megvan bolondulva ,napi 3-4 x dührohama van fèl egy óràs.
Ès ha csinàljuk a tsmt tornàt akkor ugye ènekelnem mondókàznom kell,olyankor visít ès befogja a fülèt,nemtudom mièrt mert az első hèten èlvezte ès semmi ilyen nem volt,soha nem fogta be a fülèt,most meg mindenèrt elkezdte befogni.
Durva kitörèsei lettek.
Nem helyrehoznia kellene ezeket a dolgokaf a tsmt-nek?
Màr nagyon nehèz vele.
Szerintetek van ilyen hatàsa a tornànak?Lesz jobb is?
Köszönöm
Azóta felhívtam,ugyan ezt mondta :-)
Az lehet a negatív hatása, hogy ellenállást vált ki a gyerekből.
Mi is irattunk, fél évig csináltuk, aztán feladtam. 3 éves gyereknek, minden nap 45 perc szerintem elég sok. Nekem is sok, semmire nem volt már időm este.
Nem mellesleg a fél év alatt én semmi javulást nem láttam a gyerekben. Viszont minden nap hisztik árán állt csak neki, rettenetesen utálta. Teljesen megmérgezte az estéinket. Véleményem szerint nem ér annyit.
Egy ilyen gyerekkel szakembernek kéne foglalkozni nap közben, amikor nem fáradt a gyerek, csak ugye se szakember, se pénz erre, tehát lerázzák a szülőket.
Kedves utolsó, nálunk azzal nincs gond hogy csinálnia kell mert nagyon szereti mostmár, minden nap hív hogy csináljuk.
3-4 új szava is van és több fajta ételt megkóstol azóta, szóval picit fejlődött.
Én kitartok mert hiszem hogy jó lesz.
Olyanhoz járunk aki nagyon érti a dolgát és mellé logopédus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!