Szerintetek hová forduljunk? Szeretnénk párommal örökbe fogadni egy kisfiút, lehetőleg színes bőrűt.
én meg még azt hittem egyikőtök afrikai,és azért szeretnétek negró gyereket..
ja,nem csak divat,sok fehér párnak van,akkor ti is "vesztek" egyet?
-.-
Egészen butaság azt gondolni,hogy ez trendi.Vagy,hogy másoktól látjuk,ez a divat és azért szeretnénk.
Kérlek gondolkodjatok már felnőtt módjára. Azért írtam,hogy itt sok fehér párnak van fekete gyereke,hogy szemléltessem mennyire elfogadott itt ez a dolog. Magyarországon már azért
megszólnak ha cigány a feleséged, vagy nagyobb az orrod-biztos zsidó vagy...Szerintem ha lenne ott fekete gyerek,szinte az élete múlna azon,hogy "kimenekítse az ember abból a légkörből" Kevés cigány gyerek örökbeadható,nem mondanak le a szülők róluk,hátha jobbra fordul a soruk és magukhoz vehetik őket.
Szerintem a gyámhivatal ki fog akadni, hogy nem a gyerekek iránti szeretet vezérel, meg fogtok bukni az örökbefogadáson, ha ezzel a szöveggel állítotok be.
Egyébként kiközvetíti a Vöröskereszt, de ott is ki lesznek akadva, hogy nem "szegény magyar" barnabőrűeket akartok otthonra.
Kedves kérdező , kicsit rózsaszínben látod a cigány gyerek örökbefogadás kérdését. Nem azért nem mond le a cigány a gyerekéről hogy később ha jobb lesz az élete visszakapja, nem önzetlenségből,hanem merő számításból. Amint a gyerek betölti a 18. életévét és kikerül a "neveldéből" kap 1-2 millió közötti összeget. Akkor jön a család, hogy az anyád vagyok szegények voltunk, neked csak jót akartunk, kötelességed a "Család"ot segitened, és "kiudvarolják" a pénzt tőle, ha az nem adja, vagy elfogy a pénz a gyerek máris nem családtag többé.
Szerintem kérdezd meg Madonna, v. Angelina Jolie ügyvédjét hogy lehet megoldani. Azok a párok akiknek fehér létükre szinesbőrü gyerekük van, örökbefogadtak? Miért nem kérded meg tőlük hogy csinálták? Van még az a lehetőség hogy félremész egy szinesbőrüvel, mindent a cél érdekében. Esetleg félsz az AIDS-től, hát ennyit megér a szinesbőrü gyerek nem? Vagy szinesbőrü spermadonortól kell beültetni, és akkor még csak nem is kell örökbefogadással foglalkozni.
09:05-ös amit remélsz az lesz meg ,de nem nekem,hanem NEKED.
Még csak örökbe sem kell fogadnod hozzá senkit!
Szánalom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!