Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hová forduljunk?...

Szerintetek hová forduljunk? Szeretnénk párommal örökbe fogadni egy kisfiút, lehetőleg színes bőrűt.

Figyelt kérdés
Esetleg csak apai ágról afrikait. 0-4 éves korig. Jelenleg nem Magyarországon élünk, de rendelkezünk lakcímmel Budapesten, magyar állampolgárok vagyunk, és 3 vér szerinti gyermekünk is az.
2010. máj. 17. 15:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

én meg még azt hittem egyikőtök afrikai,és azért szeretnétek negró gyereket..

ja,nem csak divat,sok fehér párnak van,akkor ti is "vesztek" egyet?

-.-

2010. máj. 17. 18:28
 12/28 A kérdező kommentje:

Egészen butaság azt gondolni,hogy ez trendi.Vagy,hogy másoktól látjuk,ez a divat és azért szeretnénk.

Kérlek gondolkodjatok már felnőtt módjára. Azért írtam,hogy itt sok fehér párnak van fekete gyereke,hogy szemléltessem mennyire elfogadott itt ez a dolog. Magyarországon már azért

megszólnak ha cigány a feleséged, vagy nagyobb az orrod-biztos zsidó vagy...Szerintem ha lenne ott fekete gyerek,szinte az élete múlna azon,hogy "kimenekítse az ember abból a légkörből" Kevés cigány gyerek örökbeadható,nem mondanak le a szülők róluk,hátha jobbra fordul a soruk és magukhoz vehetik őket.

2010. máj. 17. 19:35
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm 16:55 válaszát.
2010. máj. 17. 19:38
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a gyámhivatal ki fog akadni, hogy nem a gyerekek iránti szeretet vezérel, meg fogtok bukni az örökbefogadáson, ha ezzel a szöveggel állítotok be.

Egyébként kiközvetíti a Vöröskereszt, de ott is ki lesznek akadva, hogy nem "szegény magyar" barnabőrűeket akartok otthonra.

2010. máj. 19. 08:28
 15/28 anonim ***** válasza:
33%
Fogadjátok be nyugodtan,remélem majd ha felnő,feldarabol és megerőszakolja a rokonságotokat és teleszórja a családot AIDS-el,náluk meg úgyis ez a trendi...
2010. máj. 19. 09:05
 16/28 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező , kicsit rózsaszínben látod a cigány gyerek örökbefogadás kérdését. Nem azért nem mond le a cigány a gyerekéről hogy később ha jobb lesz az élete visszakapja, nem önzetlenségből,hanem merő számításból. Amint a gyerek betölti a 18. életévét és kikerül a "neveldéből" kap 1-2 millió közötti összeget. Akkor jön a család, hogy az anyád vagyok szegények voltunk, neked csak jót akartunk, kötelességed a "Család"ot segitened, és "kiudvarolják" a pénzt tőle, ha az nem adja, vagy elfogy a pénz a gyerek máris nem családtag többé.

Szerintem kérdezd meg Madonna, v. Angelina Jolie ügyvédjét hogy lehet megoldani. Azok a párok akiknek fehér létükre szinesbőrü gyerekük van, örökbefogadtak? Miért nem kérded meg tőlük hogy csinálták? Van még az a lehetőség hogy félremész egy szinesbőrüvel, mindent a cél érdekében. Esetleg félsz az AIDS-től, hát ennyit megér a szinesbőrü gyerek nem? Vagy szinesbőrü spermadonortól kell beültetni, és akkor még csak nem is kell örökbefogadással foglalkozni.

2010. máj. 19. 09:41
 17/28 A kérdező kommentje:

09:05-ös amit remélsz az lesz meg ,de nem nekem,hanem NEKED.

Még csak örökbe sem kell fogadnod hozzá senkit!

Szánalom vagy.

2010. máj. 19. 09:48
 18/28 A kérdező kommentje:
09:41-es,már nem szeretnék szülni ebben a korban,és hűséges típus vagyok. Nem homoszexuális felnőttet,hanem fekete bőrű gyermeket szeretnék örökbe fogadni,miért félnék betegségektől? Ezeket a gyermekeket szűrik,mielőtt örökbe adnák.
2010. máj. 19. 09:53
 19/28 anonim ***** válasza:
58%
Te vagy szánalmas te fajáruló!
2010. máj. 19. 10:27
 20/28 A kérdező kommentje:
10:27-es,én és párom 3 fehér bőrű magyar gyerekkel már támogattuk szép magyar hazánkat. Legnagyobbik már egyetemista,kedves,értelmes,rendes ember / bár semmi pénzért nem támogatná a Jobbikot ,így lehet te másképp látnád őt. A mi értékrendünkbe belefér,hogy egy színes bőrű gyermeket is felneveljünk aki árva.Ha a tiédbe nem fér bele attól nem mi leszünk szánalmasak.
2010. máj. 19. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!